Numera korthårig, på riktigt

För några månader sedan så började jag se kvinnor i olika serier med hår som var typ axellångt och lade märke till att de var riktigt snygga. Sedan har jag de senaste veckorna varit sjukt less på mitt långa hår. Det var slitet och det är varmt med långt hår. 
 
 
Så idag när jag skulle klippa mig så var valet lätt.
 
 
Det blev kortare än vad jag egentligen hade tänkt mig MEN det blev också den längden jag egentligen ville ha men inte vågade.
 
Att det blev kortare var inte frisörens fel utan mitt. Hon trodde jag menade den längden och jag sa inte emot utan bekräftade.
 
 
Jag älskar det! Jag känner mig skitsnygg och cool! Även om jag också saknar mitt långa hår. Det blir lite en identitetkris. Men jag älskar det 90 % av tiden. 
 
 
En av de sista bilderna med långt (och utsläppt hår). Känner jag mitt hår rätt så växer det ut i raket fart så jag får passa på att njuta av att vara cool och korthårig.
 
Nästa steg är att bestämma hårfärg. Det är egentligen inte meningen att jag ska vara blond MEN jag trivs tyvärr rätt bra i det men idag har jag varit sugen på en rosafärgbomb. Vi får väl se!
 
 

Kommentera här: