Här blir inga barn gjorda 2

Idag har det varit en spännande dag. Kattungen har kastreras eller ja den detaljen är kanske inte så rolig.
 
Men första vetrinärbesöket innebär att att hennes namn numera är officiellt. Typ som ett döp eller som papperna man skriver under till skatteverket (?) om man ska vara petig. Men nu heter kattungen officiellt Pepsi. Det står i vetrinärens journaler.
 
Nästa spännande sak var att väga henne. Jag fick en chock! Hon vägde 3 kg! Eller 2950 gram OM man ska vara petig. Så hon är en stor kisse. Hon fyller 7 månader på tisdag och när min stora katt var 7 månader och en vecka så vägde hon 2,3 kg. Så bebiskatten var lite större. Ska bli intressant att se vart hon slutar. Stora syster (jag använder olika ord varje gång jag benämner katterna tydligen) väger nog ca 3,5 kg nu så Pepsi blir nog lite större. Typ 4,2 kg om hon följer samma kurva. 
 
 
Det allra mest spännande med besöket var att veta vilket kön hon var. Innan jag fick henne så fick jag höra att hon var en hona. Jag har tydligen tillitsproblem så jag var osäker i början om det verkligen var en hona. Men tillslut kom jag fram till att hon faktiskt borde vara en hona. Men igår började jag tveka igen. Den odrägliga vilddjuret måste vara en hane.  Hon är lite blyg så jag har inte fått titta ordentligt i bak på henne. Men hon är ingen odräglig hane utan hon är en odräglig hona.  Just nu ligger hon i buren och piggnar till. 
 
 
Lilla bebiskatten gillade inte att vara instängd i bur. 

Kommentera här: