Mina kommande 320 år

Igår tog jag två beslut.
 
Men först ska vi prata om mina föräldrars nya pool, ett spabad! Förutom att den kan bubbla så kan man ställa in  tempraturen. 
 
 
 
På premiärbadet så var det 25 grader i vattnet. Det är ju kallt! Men igår badade jag i 31 grader och det var hur skönt som helst. Så nu till mitt första besult.
 
Jag är för gammal för att bada kallare än 30 grader! 
 
Men alla regler har undantag, jag kan bada kallare om:
1. Grupptryck.
2. Om det är en ny plats eller en plats där jag knappt badat.
3. Om jag är så varm så jag håller på att dö av värmeslag. 
 
Jag är rätt envis.. jag kan nog nästan bada hur kallt som helst om jag fått för mig för att bada men numera ska jag välja mina tillfällen. 
 
 
Igår badade jag i nästan tre timmar! Först en timme och sedan två timmar lite senare och kom fram till hur mycket bättre allt känns i vattnet. 
 
I mitt nästa liv så har jag redan bestämt att jag ska bli flyttfågel. Jag tror det är sångsvan jag vill bli. Men i livet efter det så planerar jag att bli val. Jag är inte helt säker på sort men det lutar mot blåval (även om den är för stor för min smak).
 
Delfin vill jag inte bli. För söt och populär. Visst så kan det vara roligt att vara ett djur som har sex för nöjes skull MEN jag har hört om delfinvåldtäkter. Risken finns även att man måste bo i fångenskap. Lite samma problem har jag med späckhuggare. Är jag blåval så är risken att jag får leva i 100 år.  Så efter ha simmat i havet i 100 år så vill jag springa fort! Så jag känner nog för att vara Leopard, enligt googlandet så lever de i ca 17 år (om de har tur). Det känns lite för kort tid att springa så jag vill vara ett springande djur till. 
 
 
Jag känner inte för att vara ett kattdjur direkt igen. Det är synd att det inte finns några vildhästar kvar (i princip). Jag hade gärna varit älg men det finns allt för många jägare. Så mitt val har gått till travhäst. Jag vill egentligen inte vara tamdjur eftersom det finns allt för många idioter till människor men som häst så har man rätt mycket fritid och det kan vara skönt att ha någon som ger mig mat ett tag. 
 
 
Min planering är inte slut än. Efter mitt hästliv så trotsar jag jägarskräcken och blir varg. Men tyvärr så verkar de inte leva så länge vilda (jag hoppas verkligen att jag blir vild). Efter vargen så vill jag vara elefant (hoppas även där att jag blir en vild elefant).
 
Nu har jag typ varit på land i 100 år efter min valighet. Så nu vill jag tillbaka till havet 50- 100 år. Vilket djur jag ska vara där vet jag inte än.  Men nu har jag ändå planerat ca 320 år framåt (om jag inte blir sjuk/skjuten i förtid).
 
Rent spontant så känner jag att jag aldrig vill bli människa men igen men samtidigt så är jag nyfiken. Kanske om 500 år kan jag tänkta mig att bli människa igen för att ta reda på hur mänskligheten har utvecklas. 
 

Kommentera här: