Mysig och odräglig

Jag hade en trött kisse igår och vid ett tillfälle så var vi inte överens. Hon ville äta men jag tyckte att hon var för trött så hon fick vänta lite.
 
 
Det kändes extremt ovanligt att kela med kattunge som inte fösöker äta upp en. Hon är vanligtvis helt livsfarlig. Hur uppfostrar man en kattunge?
 
 
Stora syster katt tyckte kattunge var läskig. Drogad och luktade säkert annorlunda. Eller så hade hon sett fram emot att kattungen skulle flytta så hon blev besviken över att hon kom hem igen.
 
 
I morse när jag vaknde så var min söta snälla kattunge inte söt och snäll längre. Jag vaknade av att någon lekte med mina fingrar och fick sedan nästan attackerad (hon lekte väl ikapp sig)
 
På bilden ser vi en bloddroppe.
 
 
 
Ikväll så har hon varit mysig men kelstunden en stund senare så var hon odräglig och skulle bara bitas.
 
 
Nu när man vet att hon väger 3 kg så känns hon så mycket större. Nu när jag vet med 100% säker att hon är tjej, ja då fick jag minsann titta på hennes kön. Det ska bli intressant att se om två veckor om det går att plocka stygnen på det vilddjuret. Jag tror att jag och mamma fixade det på Sonja. Annars känns det som att vi kan det på typ varannan katt. 

Kommentera här: