När håret matchar bhn

I skrivande stund så har kattunge precis fått syn på en spindel, super spännande tycker hon. Jag har tagit bilder, kommer kanske i ett annat blogginlägg.
 
Men vi spolar tillbaka tiden lite och här kommer lite vardagsbilder. Vi börjar med en kattunge som försöker äta upp hunden.
 
 
Efter sminklektionen förra veckan så accepterade jag att jag inte passade i vingad eyeliner. Men plötsligt hände det. Jag fick till en bra vinge för andra gången i mitt liv.  Ser ni den glada tjejen på bilden?  Hon var inte glad några timmar senare då det var strömavbrott i typ två timmar!
 
 
Jag var i skolan och passade på att försöka gå in mina skor. HATAR nya skor. Fick skoskav vid lilltårna på båda sidorna. Trodde jag skulle slippa det då jag köpte dyra skor. 
 

Michael kors skor. Köpte mest för det var coolt plus att jag ville ha ett par ballerina och ville ha ett par dyrare (för att jag tycker billiga ballerina är obekväma). Jag gillar dem samtidigt som jag tycker de är tantiga.

 
Sådanahära kattbilder har jag aldrig tagit förut sa jag efter att jag hade tagit denna bild:
 
 
Ursäkta nakenbilden här under. Man jag upptäckte att jag typ matchade håret med bhn. Jag har typ aldrig matchande underkläder men något kan jag matcha. På tal om matcha underkläder. För ett tag sedan köpte jag sexiga eller iallafall snygga trorsor i färgen svart. Efter att jag fått hem dem så slog det mig, mina snyggaste bhar är ju vita! Jag kan alltså inte matcha.
 
 
Jag målade en tavla till Tim som han skulle få på dopet. Jag tänkte måla en enhörning men hade målat pannlugg innan och fick inte till hornet.  Jag visade mamma denna bilden och hon sa att den var fin (som en mamma måste). Men dagen efter fick hon se tavlan på riktigt och sa att den var finare i verkligheten. Hur ska man tolka det?
 
Till höger om bilden så ser vi kaninen jag målade till Tim när han låg i magen. Jag är inte nöjd med den bilden och har inte orkat rädda den än.
 
 
Jag har börjat läsa boken bakom the handmaid's tale serien (världens sjukaste serie). Lite seg i början men jag börjar komma in i den och gillar. Återkommer men än så länge så tycker jag att man ska se tvserien först innan man läser boken, för annars kommer man störa sig på tvserien och tvserien är bra.
 
 
Stora syster katt låg i klödträdet och kattunge ville göra desamma. 
 
 
Stora syster katt anser sig vara konst:
 
 
På tinder så har jag min snapchat namn synligt så i morse så hade jag en vänförfrågan som jag accepterade och möter följande.
 
 
Ni ser texten själva. Sedan är det fyra bilder (som jag cencurerat för bloggen), en bild på en hååårig överkropp, en kukbild och två selfies. Jag blev något förvånad. Min första reaktion var att ta en skrämdump och visa mina kompisar vilken märklig kille. MEN nackdelen med snapchat är att det står om man gör skärmdump. 
 
Så jag funderade på vad jag skulle skriva istället. Typ "Alltså.. oroar du dig inte för att jag ska ta en skärmdump?" eller "Oj! det var jag inte berädd på. Borde du inte fråga innan?".
 
Men jag beslöt mig för att ta en skärmdump. Tyckte han kunde skylla sig själv lite. Sedan skickade jag den (samma bild som i det här inlägget fast ocensuerat) till mina kompisar. Det här var den första kukbilden jag skickat till mina vänner. I min vänkonversation så har jag även mina båda systrar. Jag skickade alltså en oönskad kukbild till en femtonåring! Fast jag tror tyvärr inte att jag var den första som skickat en oönskad kukbild till henne men det vore coolt om jag vore den första. 
 
Killen skrev typ "ööh?" när han såg att jag tagit en skärmdump. Jag skrev på ett EXTREMT snällt sätt att man kanske borde ha frågat först. Då bad han om ursäkt och skrev att det inte var så genomtänkt.  Jag har tagit bort honom ifrån snapchat nu så det blir ingen fortsättning med den killen. 

Kommentera här: