Nästan dummare än Tomas

Veckan har verkligen gått skitfort, jag hinner inte riktigt med!

Veckans upptäckt:
 Kylmattor. De är helt fantastiska. Klara har fått en och vi har den i sängen på natten. Den kyler verkligen. Jag älskar den troligen mer än Klara. Vill ha en stooor kylmatta över hela min säng. 
 
 
Veckans märkliga: Kattungen är ett monster just nu. Hur busig som helst så det jag inte begriper är hur stora katten står ut med henne. Eller ja hon tycker att kattunge är skit jobbig i mellanåt men hon verkar ändå gilla kattungen och spenderar gärna tid med kattungen när kattunge ligger stilla. 

Veckans kreativa:  Jag har kapat av hornet på min enhörning och rättat till små saker. Jag vet inte om tavlan blev bättre. Eller ja, vissa saker är bättre men vissa saker är säkert sämre också. Sedan har jag spontanmålat en kanin. I vanligafall brukar jag ha en plan i böran men denna gången hade jag ingen plan. Sedan har jag målat tre bakgrunder. Jag vill måla ett porträtt, en vagina (eller snarare fitta) och något som finns i djungeln. 
 
Veckans läskiga:  Jag är tydligen rädd för björnar!  Eller ja.. detta kräver ett eget blogginlägg.  Men allt började med att lilla syster ramlade på mopeden (vilket egentligen är det läskigaste denna veckan). Men som sagt ett eget blogginlägg. 
 
Veckans tinderkille: Började snacka med en kille som verkade okej. Frågade om han hade kik. Han svarade att han skämdes för sitt användarnamn och att han hade gjort den för flera år sedan. Jag blev givetvis nyfiken. Namnet visade sig vara "Milfhunter-något mer". Namnet antar alltså att han gillar äldre kvinnor (jag är dock yngre än honom). Jag addade honom och kik har börjat med något nytt. Den berättar numera hur länge man haft sin kik och han hade haft sin i knappt ett år...
 
Veckans tröttsamaste: Män som pratar med andra män. Finns det något tråkigare att lyssna på? De pratar högt och pratar nästan alltid om tråkiga saker. 
 
Veckans bästa: Spabadet. Jag har badat timmar denna veckan. Kanske därför veckan har hunnit gå så fort. 
 
Veckans skönhetsupptäckt: Att Lancome verkligen är bästa mascaran någonsin. Det ansåg jag redan innan men nu är jag ännu mer säker. Jag hade mascara på båda ögonen men när jag badade så hade jag behövt klia mig i ögat. Efteråt så hade jag knappt någon mascara kvar. Det kändes som jag inte hade några fransar kvar. Det var stor skillnad på ögonen. 
 
Veckans beslut: Jag måste åka till Göteborg snart. Jag har inte råd att sova där utan det får bli över dagen. Jag måste andas Göteborg. 
 
Veckans lärdom: Sitter man i gräset och fotar produktbilder (glossybox) så kan det vara en bra ide att se så inte ens fot kommer med i bilden.
 
Veckans citat: Jag kan ev ha råkat säga till mamma att hon är dummare än Tomas (hennes man). Det handlar om tempraturer i poolen. Tomas begriper inte att det är oskönt att bada kallt och Mamma hade sänkt tempraturen i poolen ifrån 30 grader till 28 grader. Vilket jag protestera mot. 
 
 
 
 
Den sista är inte klar än..
 

Kommentera här: