Ska inte ha en enhörning hemma

Veckans upptäckt: Jag gillar att läsa bloggar men jag läser inte så många bloggar numera. Jag tycker allt för många bloggare fokuserar på foton och har lite text. Det tar en evighet att bläddra ner till texten och min dator är inte så jätte snabb men det är enklare i mobilen. MEN min poäng är att jag precis upptäckt Sandra Beijers blogg. Jätte mysig.
 
Veckans hyss: Kattungen har upptäckt att diskproppen är rolig att leka med. Så nu kan man hitta diskproppen på golvet i hallen, vardagsrummet eller till och med i sängen. Igår kväll så såg jag diskproppen i fullfart åka under soffan för att sedan hamna under soffbordet. Så det blir spännande att se när den är borta för alltid. 

Veckans märkliga: Killar på tinder. När man skriver med en ny så kommer nästan alltid frågan vad man gör. När man sedan frågar tillbaka vad de gör så är 90 % av killarna nyduschade och har precis lagt sig i sängen (!). Jag känner mest, trist kille. 

Veckans kreativa: Försökte måla en enhörning. MEN jag får inte till det. Det där hornet förstör mitt liv! Denna punkten borde kanske ha hetat veckans dramatiska.
 
Veckans läskiga: Stora syster katt har blivit besatt av att gå ut. I skrivande stund står hon vid ytterdörren och gapar! Iallafall så vågar jag inte ha fönstret öppet när hon är på det här humöret. Jag tror inte hon kan ta sig ut men häromdagen så fastade hon med klon i fönstret. Jag hann få panik i en sekund för att jag inte fick loss henne men jag lyckades rätt fort.
 
Veckans sorg: Jag såg sista avsnittet av Lucifer i tisdags. Tydligen kanske det inte blir några fler avsnitt! Kanalen har lagt ner serien. HOPPAS HOPPAS att netflix vill ta över (de har rättigheterna utomlands). Jag kände i näst sista avsnittet att det ändå var ett okej sista avsnitt och jag var tveksam till om jag ville se det allra sista avsnittet. Men det sista avsnittet var riktigt bra men jag vill se mer!
 
Veckans tröttsamaste: Robinson. Jag är så trött på programet. Det verkar aldrig ta slut och då tittar jag ändå inte på det. Men det som stör mig är att de hade en tävling där deltagarna fick gissa hur mycket de hade gått ner i vikt på ön. Hur tänkte produktionen där? Det är robinson.. Inte biggest loser. Så otroligt ointressant och osmaklig tävling. Inte okej. 
 
Veckans bästa: Bläckpennor som man kan sudda med. Bästa uppfiningen någonsin. Jag gillar inte att skriva med blyers och skriver för fort så jag alltid skriver fel. Såå bra. Har en ifrån märket pilot. Sudden överlever att kattunge tuggar på den. Iallafall någon enstaka gång men det är inget jag rekomenderar. 

Veckans spänning: Att städa. Jag behövde gå ifrån sovrummet till köket och badrummet några gånger. På vägen dit fick jag kliva över en sovande hund och sedan även en sovande kattunge. Jag lyckades att inte trampa på någon av dem.
 
Veckans skönhetsupptäckt: Fotkräm ifrån Nu skin (epoch något). Känns bra på fötterna. Många fotkrämer luktar dofter som jag inte vill ha på händerna och jag orkar inte tvätta händerna efter varje gång jag smörkt in fötterna. Men denna står jag ut med. 
 
Veckans beslut:  Jag måste sluta följa Riotlab på facebook. Jag ser ständigt klänningar som jag vill ha. DYRA klänningar. 
 
 
 
Enhörningskrället. På sätt och vis så gillar jag den nu ner jag ser den men jag har målat över hornet och tavlan är inte klar än. Måste även måla till vid manen bakom örat. Eller måla över hela skiten. 

Kommentera här: