Thank goodness I'm fabulous.

För några dagar sedan så kollade på på bilder ifrån när min arm var nybruten det är helt sjukt att det inte alls var länge sedan jag inte kunde skriva med en penna (eller ens på datorn) och att jag åt värktabletter dygnet runt. 
 
Man glömmer så fort. Iallafall så är det (imorgon) tre månader sedan jag bröt armen. Idag har jag varit på återbesök nummer två hos sjukgymnasten och jag fick nästan guldstjärna. Hade hon delat ut guldstjärnor så hade jag garanterat fått det. Dagens besök var det sista för denna skadan (om jag inte skulle få problem senare).
 
Trots att jag inte tränar armen så mycket längre (eftersom den känns bra 98% av tiden) så har armen gjort framsteg på en månad. Kan återkomma om skillnaden OM dagens besök kommer upp på vårdguiden (förra månadens besök finns där). 
 
 
Men lite ifrån minnet (totalt ointressant att läsa, så vill du inte läsa så önskar jag dig en bra dag eller läs texten under bilden)
Att böja hand neråt så hade det hänt lite men inte så mycket men det berodde på att jag redan var rätt böjbar. Böja hand uppåt var helt återstållt. Böja handled åt sidorna hade också gjort stora framsteg. Att vrida handflatorna uppåt kan jag också göra med fullrörlighet nu (även om det tar emot lite så kan jag). På styrketestet så hade jag som starkast 210, vilket är stor skillnad mot förra månadens 150 (vänster hade 250 förra månaden). På styrketestet så kände jag mig betydligt mer stabilare så det har verkligen hänt saker.
 
Sedan hade min handled minskat med 7 mm (pågrund av svullnad som minskat). Nu är det bara att fortsätta träna upp styrkan. 
 
 
En selfie ifrån i morse. Mitt hår ser nästan grönt ut just nu! Eftersom jag tydligen är extremt bra på att återhämta mig ifrån fraktur så köpte jag en mugg med texten "Thank goodness I'm fabulous"
 
 

Kommentera här: