30 år med läppstigt och glitter

Tidigare i sommar så kom jag på ideen att tvinga mina vänner att komma hem till mig kvällen innan min födelsedag och skåla i bubbel med mig på tolvslaget. Typ dagen innan (när jag var äldre och klokare) så insåg jag vilken dålig ide det egentligen var.. 
 
Att planera att vara bakis på ens födeledag. Iallafall så var temat glitter och läppstift. Jag har inte tagit så jätte många bilder ifrån kvällen. Jag hade fullt upp med att ordna allt. Jag kände för att bli 30 år med blåttläppstift och jag hade gjort en glitter highliheter. Jag älskar det!
 
 
Jag var såpass förståndig att jag hade papperstallrikar och plastglas. Det var så skönt att bara slänga allt och inte ha så mycket disk.
 
Jag bjöd på tacopaj, bröjd och en sallad. Att göra en sallad som man ska bjuda andra på är inte lätt då jag inte gillar så mycket.  Men det blev spenat, gurka, avakado, Haricots verts och gröna vindruvor. Det sistnämda funkade inte riktigt för mig.Vindruvor är goda som de är men jag gillade det inte i sallad. Kändes läskigt med det andra. 
 
Sedan bjöd jag på fördrinken hugo men utan mynta. Jag hade bubbel med och utan alkohol. Att ha ett alkohol alt insåg jag senare var riktigt bra. När man inte vill bli mer berusad men ändå vill dricka vin.
 
 
Viktigt att tillägga är att en timme innan övriga gäster kom så kom Ida och hjäpte mig att förbereda. Hon gjorde det mesta av maten medan jag virrade omkring som en vimsig höna.
 
Nummer 3 av mina gäster av min andra syster Jenny och hon hade med sig mängder med presenter. Även om jag visste att mina gäster pratat ihop sig så blev jag ställd.
 
 
Att alla köper flera presenter ihop måste vara den bästa ideen någonsin. De hade verkligen skött det bra. Kommer säkert ett inlägg med packetens innehåll men jag gick massor med enhörningsgrejer. Så vuxna presenter har jag aldrig någonsin fått förut!
 
 
Älskade allihopa. Allra bäst var enhörningstofflor. Jag har på mig dem i skrivande stund. Jag tänkte lite snabbt någon vecka innan att jag önskade mig sådana. Att jag fick enhörningssaker var kanske inte så oväntat då jag svarade "enhörning" då Mikaela för flera veckor tidigare frågat vad jag ville ha. 
 
 
Kvällen fortsatte med att vi spelade Mikaelas spel "trodde du va?" eller vad det heter. Bästa spelet om man är flera personer. 
 
Sedan var det dags för tårta.
 
 
 
Sedan bid tolvsalget så blev det ännu mer bubbel och tomtebloss. Att få tag i tomtebloss var inte helt lätt för de fanns inte i affären! Men mormor kan man lita på. Hon hade en hel del.
 
 
Sista bilden är alltså tagen samma ögonblick som jag fyllde 30 år. De sista gästerna åkte en stund efter tolvslaget.
 
Klara (hund) var inte med vid festen utan hon var hos mamma och jag hade egentligen tänkt att hon skulle stanna där över natten men jag saknade henne så jag gick och hämtade henne. 

Kommentera här: