Glossybox - Oktober

Ska jag vara ärlig så var jag inte så jätte imponerad över månadens glossybox
 
 
Primer ifrån Benefit. Super bra och jag kommer använda med glädje MEN vi har fått den tidigare för mängder år sedan.  
 
Hudvårdsolja ifrån Bio-oil. Denna var dock uppskattad. Älskar kropp och hår oljer.  Denna ska göra ärr mindre framträdande så det ska bli intressant att testa på min arm. Mina ärr där ser inte roliga ut (för okända läsare så bröt jag armen i vintras och blev opererad)
 
Ögonskuggpenna ifrån Meech n mia. Jag tyckte sedan innan att ögonskuggpennor är en extemt dålig ide och denna gjorde mig inte imponerad. Blev fin när man målade på handen men inte på ögonen den snabba gången jag testade. 
 
Flytande rouge/highlighter ifrån Niko pro. Opraktiskt med burk. Den är svagt rosa och gav inte så mycket färg. Jag gillar inte flytande produkter i den typen. Men eftersom det inte var så mycket färg så går den säkert att kleta på någon stans där man vill glittra lite. 
 
Hudkräm ifrån  Cetaphil. Bra märke  absolut men jag tycker det är trist att få ifrån det märket.  Men det är mer mig det är fel på än själva märket. 
 
 
Min spontanta känsla är att glossybox har börjat ha mer smink i sina boxar? Ang inledningen att jag inte var så imponerad över månadens box. Innehållet kändes bättre efter att jag skrivit det här inlägget. Allt utom ögonskuggpennan var ändå spännande/vettigt/användbart. 

Kommentera här: