Hästar är bäst

Även om jag inte rider eller är i stallet så ofta så kommer jag nog alltid identifiera mig som hästtjej. Jag älskar verkligen hästar.
 
 
Igår var det dejt med min gamla vän Baloo. Jag tog in honom och borstade på honom samt tvingade honom att vara med på bild.
 
 
Något som är sjukt är att jag ibland tänker att det är tur att hunden inte är större för vid vissa tillfällen så hade jag tappat henne. Till ex den gången hon helt spontant fick för sig att ifrån ingenstans jaga ett löv.
 
Men att leda en häst som väger över 700 kg är jag minsann inte rädd för att tappa (om han inte skulle bli livrädd och få panik). Helt sjukt att det känns lättare att hantera en 700 kg häst framför en 70 kg hund. Men samtidigt så är det två olika typer av djur.
 
Sedan är det helt klart lättare att ha kontroll över en häst som man håller kopplet i grimman framför ett halsband som man har till hund. Att gå ut med Baloo med halsband skulle jag aldrig göra för det hade kunnat sluta med att vi inte alls är överens om vilket håll vi skulle gå åt. 
 
 
 
Baloos hagbo Gullan ville också ta selfie med mig! Eller så trodde hon att jag hade en morot men jag tror mer på det första.
 
 
I skrivande stund så retar stora systerkatt kattungen för hon inte kan komma upp till hatthyllan.

Kommentera här: