I mina fickor - 2018

Igår kväll så hade någon av katterna vält ner min varmaste vinterjacka. Vem av katterna det var är oklart. Det finns inga vittnen och ingen utredning har påbörjat.
 
Men en biverkning av brotten så hade vissa saker ramlat ut ur fickorna. Blandannat min hartass som bor i fickan mest för att jag inte vet vart jag annars ska ha den och jag inte vill ha den synligt framme för att jag inte vill att katterna ska leka med den. 
 
Innan jag upptäckte att hartassen ramlat ur så hittade stora syster katt den, Tråkig som jag tydligen är så stal jag den ifrån henne och lade tillbaka den i fickan. En stund senare hade en okänd katt plockat ut den igen (fortfarande inga vittnen) och stora syster katt lekte med den för fullt.  Hon tog den i munnen och kastade den. Hon lekte med den som om det vore en levande mus som hon fångat (det tyder lite på att det var hon som fångade den i jackan)
 
Nu till det konstiga. Kattungen var med och lekte. Typ. Hon låg mest brevid och tittade snällt. Ni ser väl vad jag skrev? TITTADE SNÄLLT! Hon lät stora syster leka i fred utan att lägga sig i. Hon tittade bara väldigt fascinerat (kan inte stava fascinerat utan att googla stavningen först). 
 
I skrivande stund ligger hartassen troligen under soffan.  Men det inspirerande mig att skriva årets "vad finns i mina fickor" inlägg. Jag skrev ett sådant förra året och troligen året innan också.  Mina fickor är stooora så det får plats en hel del saker som har legat där sedan förra vintern.
 
 
Djuren på bilden inspekterade noga sakerna medan hämtade fler och fler saker. Reflexen tyckte kattungen var mest intressant och jag är förvånad över hur snällt de "inte var i vägen" medan jag hotade sakerna.
 
Vi har:
¤ Ett par vantar (fanns med även förra året)
¤ Två reklamprylar ifrån husaby hästklinik (som jag tog bara för att morfar ville ha saker och då tog jag till mig med). det är en nyckelband och en typ mössa/pannband/halsgrej/vadmannuvillhaden till som är rätt tunn.
¤ En snusdosa med snus som torkat.
¤ Två handkrämer (fanns med förra året). 
¤ halstabletter (fanns en kvar) (fanns även med förra året)
¤ Tre läppstift (den ena letade jag efter för några månader sedan)
¤ Reflexband.
¤ Två kvitton ifrån kappahl och lindex som jag fick när jag köpte bebiskläder när Tim var nyfödd.
¤ Två knappar till nämnd vinterjacka, en knapp till okänd jacka och två andra knappgrejer till okänd jacka.  (de fanns i förra året också)
 
Förra årets kvitton, rosett, mascara och hundgodis var bortaget sedan förra gången jag tittade innehållet i jackan. ifrån dagens titt så är ena handkrämen, kvittorna och husaby sakerna bortagna. 
 
Fortsättning följer nästa år! 

Kommentera här: