Nyhet och borsttjuven Jenny

Igår borstade jag Klaras öron för första gången på en evighet.
 
 
Ni vet när det var så länge sedan så man inte minns när något var? Jag slår det! Det är så illa att jag inte ens minns om jag NÅGONSIN borstat Klaras öron förut. Men rent logiskt så borde jag det och jag har ett väldigt svagt minne av att jag gjort det. Men det här var första gången med Klara öron det varit katastrof.
 
Tog en stund att sa sig igenom öronen. Det var en inbyggdkladd och när jag var halvvägs så såg hon riktigt ruffsig ut. Men det är jobbigare att borsta öron nu sedan Jenny tagit med sig sin bästa borste hem. Så fräckt av henne att ta med sig sina saker hem och inte komma tillbaka med dem!
 
 
All päls som blev bortborstad. Det är sjukt vad mycket hår de öronen innehåller! Som ni ser så har hon öron kvar. Man får klippa sönder tovorna innan man börjar borsta. Så lyfter man så ser man att hon är klippt men tittar man inte noga så syns det inte.
 
 
När vi ändå ska prata om min jobbiga syster. Hon stal mitt ögonblick i söndags!
 
 
Jag fick mina vandrande pinnar på lördagkvällen och hon fick reda på det samma kväll. Dagen efter så var det kalas hemma hos mina föräldrar vid 12. Jag var en kvart sen och när jag kommer in genom dörren så säger jenny att hon redan har berättat om mina pinnar (!)
 
 
Så jag har inte kunnat prata med någon om mina pinnar eftersom hon stal överasknings momentet och eftersom jag inte var där så fick jag heller inte ta del av reaktionerna. Sååå fräckt!!. Hade min syster varit smart så hade hon inte sagt att hon berättat för då hade jag sagt "gissa vad jag fick av Catharina igår?" tänk vad snopen jag hade blivit om de direkt hade svarat vandrande pinnar.
 
 
 

Kommentera här: