Oväntade par, spruta och fd livmodersällskap

Just nu håller jag på att tittar på sista säsongen av the vampire diaries för fösta gången.  Det känns inte som en super säsongen. Jag har två avsnitt kvar men över första halvan ogillade jag. Troligen pågrund av Damons personlighetsförändring. 
 
Om vi ska prata om något som hände innan sista säsongen. Jag gillar verkligen Caroline och Alaric som par! De känns så otroligt otippade men så sjukt intressanta. Trist dock att manusförfattaren är dum!
 
Men jag gillar ofta par som blir till bara för att ett annat par inte ska få varandra på ett tag. Till ex Ranchel och Joey i vänner.  Spencer och Caleb i pretty little liars. De paren är sjukt mycket mer intressanta än de par som rollförfattaren (och troligen alla utom jag) vill ha. 
Baloo fick spruta och tandkoll idag och allt gick odramatiskt. Vad tror ni hände när jag kom till stallet? Vad gjorde jag först? (förutom att hälsa på Baloo som redan var inne)
 
1. Tog ovanstånde selfie?
x. Borstade honom?
2. Började bära på Pepsies ena kullsyskon?
 
Givetvis tog jag selfien. Sedan borstade jag honom och sist så blev det mys med kattunge.

 
Kissen på bilden har helt annan livstil än sin syster som i srkivande stund klättrar på min jacka i hallen i försök att komma upp på hatthyllan.
 
Stallkatt vs. innekatt.
 
Nu gav Pepsi upp hatthyllan.
 

Kommentera här: