Tassar, drakar och äckligt godis.

Ursäkta att det här blogginlägget är typ 10 timmar sent men här kommer ett liveblogg. Skrivet i denna stund. 
 
 
Igår hände det något jag väntat på i flera dagar! Hartassen hade kommit fram! Istället för att ligga under soffan så låg den i soffan. Jag satte den på handväskan men fick ta bort den då katt lekte med den och jag vill inte att den skulle gå sönder.
 
Katt får önska sig en egen i julklapp. Men den hamnade inte i jackfickan denna gången utan i handväskan. i skrivande stund så tittar katt på väskan och letar efter den. Sorligt att jag är så elak. Vill nästan ta fram den åt henne.
 
 
En oväntat sak som hände igår var något jag aldrig lyckats med. Numera har kattungen ALLA sina klor klippta !!  Jag har klippt klorna på henne sedan hon flyttade hit men mest lyckats klippa ett par klor då och då. Men igår fick jag klippa alla framklorna utan problem. Bakklorna var lite värre men efter två omgångar så var de klippta.
 
Såå imponerad. Hon börjar bli vuxen. Nästa sak på dag ordningen är målning. Jag har påbörjat en drake men jag har lite mer att jobba på.
 
 
vad har jag gjort mer under bloggpausen? Jo jag har ätit äckligt godis.
 
Begriper inte hur folk köper sådant frivilligt. Mina har jag ändå fått av testagram. Står fast vid att choklad är enda godiset som behövs.
 
 

Kommentera här: