Väcker du mig så väcker jag dig

I skrivande stund så sitter jag och väntar på att någon av katterna ska leka fram hartassen som jag tror ligger under soffan.  Men istället så leker katterna med varandra (!). Har ni någonsin hört något så fräckt. 
 
De jagar varandra rakt över en sovande Klara. Vi fortsätter temat "klara får inte sova i fred".   De flesta mina blogginlägg handlar om något jag gjorde igår. Det beror oftast på att jag skrivit inlägget kvällen innan. Så natten till igår efter jag skrivit inlägget om att jag och kattungen stör klara när hon sover så slog jag alla mina rekord.
 
Nästan varje kväll när vi ska sova så sitter vi i soffan och sedan bär jag den trötta vovven till sängen. Sedan gör jag det jag ska på toaletten. Sedan lägger jag mig och sover med min söta hund. MEN den natten kunde jag inte somna. Jag var nära och sedan gjorde något att jag blev klarvaken intill klara som inte var klarvaken utan klarsovande. Ursäkta att jag leker med Klaras namn.
 
Vid 4 så gav jag upp sovande och bestämde mig för att titta på serie någon timme innan jag försökte somna om. Det beslutet låter rätt normalt och vettigt. MEN jag fick för mig att jag ville ha med mig Klara som sällskap till vardagsrummet. Eftersom Klara ocskå blev klarvaken så tyckte hon inte att jag var dum i hela huvdet. Hon satt pigg och glad intill mig i soffan så jag nästan trodde jag skulle behöva gå ut med henne mitt i natten. Men efter någon halvtimme somnade hon i soffan på mig. Katterna följde hennes exempel.
 
 
Efter att ha varit vaken en timme så bestämde jag mig för att försöka sova igen (med bra resultat). Men man känner sig sjukt elak när man har tre djur att flytta på för att kunna resa på sig. Att flytta på ett eller två djur är inga problem men alla tre är verkligen super elakt. 
 
 
Men på morgonen så gav Klara igen (då hade hon ändå gett mig okej med sovmorgon). Både hon och kattungen väckte mig (för andra gången i rad).  Även om jag är trött så är det ett ganska mysigt sätt att vakna. Jag spår att jag kommer vakna på det sätter även idag (jag skrev det här inlägget 20:56 igår kväll).
 
En sista grej. Jag tittar oftast på serier på dator men den natten så satte jag igång tven för första gången sedan jag bröt armen. Så det var nästan första gången kattungen såg tven vara på (hon var ju super liten när jag hade bruten arm) så hon tyckte det var spännande. 

Kommentera här: