Ej samspelta och Testagram

Igår var det dags för rallylydnat igen.
 
Förutom att det var iskallt så var det våran sämsta träning denna hösten. Sedan förra veckan så tränar vi med nya hundar som Klara inte känner (så hon vill gärna skälla på dem), sedan löper hon och sedan var det mycket harbajs i gräset.
 
Så jag fick kämpa på med sådär resultat. Men vi avslutade dock med hennes bästa jag. När hon är sitt bästa jag så är hon verkligen helt fantastiskt så det är tråkigt att man inte har den hunden hela tiden. 
 
Nu ska vi se om jag kan sätta ord på mina känslor och tankar med att ha en sport/hobby där man sammarbetar med ett djur. Gäller både ridningen och hundträning. Vi är två stycken det hänger på och hur duktiga vi är för dagen beror på bådas dagsform. Det är frustrerande när man inte får bra resultat pågrund av den andra. Att känna så för ett djur som inte valt sporten/hobbyn känns orättvist.  Det känns elänidgt att vara missnöjd över en träning med en annan individ. Men i stora hela som handlar det om att jag inte är tillräckligt duktig för att nå fram till Klara när hon är svår.
 
Dock så går jag först och främst rallylydnad för Klaras skull. För att hon ska komma ut och aktiveras. Men det är en kick när det går riktigt bra och man verkligen har bra samspel.
 
 
VI BYTER ÄMNE och snackar istället om testagramboxen jag fick idag.
 
 
En sjukt bra box denna månaden.
 
kitkat chunky salted caramel fudge: Äntligen choklad i boxen! Denna var god.
Red bull organic bitter lemon:  Det är ganska osannorlikt att jag på egenhand skulle köpa energidryck men det är sjukt praktiskt att ha hemma ibland. När man måste gå upp tidigt eller måste göra något efter få timmar sömn.  Sparar denna tills jag behöver
honey cheerios bar: Väl godkänd. Smakade bra och jag hade absolut kunnat köpa den om jag behövde något mellanmål och inte har möjlighet att köpa riktig mat.
Naturdiet banan och havre: Första intrycket var inte god men den blev bättre när jag druckit mer än en klunk. Lärde mig genom denna det engelnska ordet för havre. Namnet på havredrycken oatly blev genast logisk vaför de heter som de gör (något jag ALDRIG funderat över)
Mountain dew no sugar: Jag tycker det är lite sådär att få "dricka" då jag typ bara dricker vatten men jag ska smaka på den någon gång. Innehåller tydligen koffein och lägre halt kolsyra. Kan säkert bli bra.
Ehrmann high protein shot: Vaniljsmak och denna var sjukt god! Vill ha mer. Boxens favorit. Smakde verkligen vanilj
Swiffer duster: En avancerad dammvippa. Ska dra åt sig djurhår. Ska testa på nya soffan. Jag har alltså inte testat den än. Ett blogginlägg om nya soffan kommer också.
Ajax hygiene: Ett städspray som är boxen andra favorit. Jag har provstädat och min spis har aldrig varit såhär ren innan. Uppskattar att få städsaker då sådant är tråkigt och det bästa är att jag tänkt att jag måste köpa nytt städspray nästa gång jag handlar men tack vare testagram så slapp jag det. 
 
Bonusprodukten jag fick denna månad (varje månad får man välja en av tre produkter på hemsidan som extra produkt)
 
Vegansk choklad sötad med kokossocker ifrån so free. Smakade god och som vanlig mörk choklad. Inget konstigt med den. 
 
 
Tjuvtitt på soffan. 
 
 

Kommentera här: