glossybox - September

Trifle cosmetics - Praline palette - 195 kr
En liten palett med 6 st ögonskuggor. Själva paletten är skitsöt och den innehåller en jätte fin guldigskugga samt en fin lila.  Men resten var inget jätte intressant.  Vill ni se färgerna så får ni bildgoogla för jag tänkte inte på att ta en bild men jag tycker färgkombinationen var sådär om man är som jag som vill använda flera olika färger i sminkningen.  Men som sagt den guldiga och den lila var jätte fina. På ögonen så blev det fint men det finns bättre ögonskuggor och jag hade inte köpt paletten för nästan 200 kr. 
 
 
Steve Laurant - Lipp gloss "Red dress" - 195 kr
Super fint men inte så hållbart. För att vara läppglans så gillar jag det men jag är ingen läppglans person.
 
Doucce - Maxlash volumizer mascara - 195 kr (för fullstor, mini i boxen)
Jag tror jag fick exakt denna mascaran i någon adventskalendrarna förra året. Jag har ialllafall en sådan till hemma som jag inte provat (då jag inte vill ha för många mascaror öppna). Men denna gången var det lägligt att testa ny mascara. Jag gillar den! Iallafall hittils. Mascaror är svåra att bedöma. De kan kännas grymma de första gångerna för att sedan kännas sådär när man lärt känna dem (eller tvärt om). Slår inte min favorit mascara ifrån Lancome (betyg 5/5) men jag skulle kunna ge denna 4/5 i betyg just nu. 
 
3ina - the shadow paint "703" - 105 kr
Flytande ögonskugga alltså. Jag hade extremt låga förväntingar på denna men ändå så var den sämre än väntat.  Jag har verkligen exprimenterat för att få den att fungera men jag lyckats inte. Jag säger inte att det är fel på produkten men det är heller inte fel på mig! 
 
Vichy - Liftactiv collagen specialist - 525 kr/50 ml (en mindre burk i boxen)
Förutom att den är svindyr  så ska den bekämpa ålderstecken. Pågrund av kan inte ha för många saker öppna så har jag inte provat den än.  Förväntar mig att se 20 år yngre ut sen när jag testar den.
 
 
Det var verkligen en sminkbox och jag är i stora hela nöjd med innehållet. Även om jag inte gillade den flytande ögonskuggan så har det varit intressant att prova den.
 

Kommentera här: