jaclyn hill vault och 28 dagar kvar!

Jag har tre djur och trots det så sitter jag ensam i soffan! En sover i klösträdet,en på hatthyllan och en i sängen. Själv har jag spenderat kvällen genom att titta på partiledardebatter. 
 
Det var inte så tråkigt som jag trott att det skulle vara. Men jag vet inte om jag blev så mycket mer politiskt klokare av det så det är tur att jag redan röstat..  Men det är facinerande hur de framstället sig själva i bättre dagar och deras motståndare i sämre. Citat ifrån vänsters partiledare ur en debatt som spelades in i maj "Björklund ska inte undervisa mig om hyckleri "
 
Men jag har ingen lust att prata politik så vi byter ämne till smink. Förra veckan flyttade jaclyn hill vault collection med ögonskuggor hem till mig. Det är alltså fyra olika paletter. 
 
 
Bling boss!
 
Jag har bara provat denna någon gång på kvällen när jag varit hemma. Dvs jag har inte gått ut med den offentligt. 
 
Hush hush är föresten den perfekta färgen att börja med när man ska ha olika ögonskuggor på mig. Nackdelen med färgen rockstar är nog att den lätt kan se ut som en blåtira (men jag sminkade mig i dåligt ljus)
 
Jag ser fram emot att exprimentera med denna men jag känner att någon färg saknas i denna palett. Jag hade velat ha en matt som är mörkare än hush hush men ljusare än de andra matta.
 
 
Dark magic
 
Även denna har jag bara provat i dålig beslydning. Men jag tycker nog att de flesta matta är lite för mörka vilket kanske inte är så konstigt med tanke på namnet på paletten. Jag tycker färgerna är fina men jag vet inte riktigt hur jag ska få det snyggt på ett sätt som jag trivs.
 
Men det är bara att leka sig fram.
 
 
Armed & gorgeous
 
Denna är helt klart min favorit och ska man bara köpa en av paletterna så tycker jag att man ska köpa denna. Den gula /Access är underbar! Samt de skimriga
 
På selfien på mig som kommer längre ner så jag jag färgerna Access, Secure, Coin på ögonlocken. Samt en till färg ifrån palleten jag snart kommer nämna. 
 
 
Ring the alarm.
 
Denna paletten kommer som nummer två på min favoritlista.  Man kan sminka sig diskret (i mina mått) men samtidigt skimrigt.
 
Bomb ass är den fjärde färgen jag har på mig på selfien som kommer direkt efter nästa bild.
 
 
Dag två i mitt firade så var jag helt enkelt fin så här kommer den omtalade selfien.Ögonskuggan och läppstiftet  kanske inte är 100 % bra färg till håret MEN SKIT SAMMA!
 
 
Sedan var det även dags för dagens sheetmask. Idag blev det. it's skin - carrot. Kostar 25 kr på lyko.
 
Gårdagens mask skulle jämna till hudtonen bland annat. Det skulle även denna samt, minska hudens föråldrings process.

 
Ska jag vara ärlig så såg jag inte så jätte mycket fram emot att testa denna. Jag var lite rädd för morotsdoft men den luktade inget speciellt utan bara bra. Lite besviken över att den inte luktade morot även om jag samtidigt är tacksam över det.
 
Den var skön att ha på mig och jag inbillar mig att huden kändes lite stramare efteråt. Lite konstig passform vid hakan.
 
 
Har en efterbild men nu är det läggdags för länge sedan. 
 
 

Kommentera här: