Det är inte lätt att vara kvinna, speciellt inte om man råkar vara lesbisk.

Några saker jag stör mig på.
 
¤ Vi börjar lättsamt.. Visdomdständer. Jag tänker inte gnälla på dem idag utan jag tänker gnälla på namnet. Hur kan något sådant plågsamt heta visdom? Djävulständer låter mer rimligt.
 
¤ Jag gjorde valkompass inför EU valet.  En av frågorna var "ska eu jobba för att alla i eu ska ha rätt till fri abort". Alla partier utom SD och KD har valt att det är mycket bra förslag.  MEN KD OCH SD jävlarna har valt att det är ganska dåligt förslag. Ursäkta. Kvinnor som lever där man inte har bra abortlagar DÖR pågrund av brist på fri abort. Vem vill låta en unge födas som inte är önskad? Adoptera bort ungen säger de säkert MEN världen behöver inte fler barn. De som ska födas ska vara önskade.
 
¤ Samma tema men denna gången var frågan om samkönade äktenskap och att det ska vara lagligt i hela EU. SD valde "ganska dåligt förslag" och KD var ett snäpp värre "Mycket dåligt förslag". Det är en sak om stenåldersmänniskorna inte priotionerar någon av de två frågorna jag tagit upp i inlägget men att välja att det är ett dåligt förslag för mig irreterad. De kunde väl iallafall välja "pass" istället för att framstå som osympatiska. 
 
¤ Jag har skrivit om tidigare att män missbrukar deras rätt att anmäla folk för förtal. Nyligen läste jag om en kvinna som anmält sitt ex för att våldtagit deras gemensamma dotter.  Hon blir dömd för förtal och tvingas betala pengar till mannen som våltog hennes dotter!
 
¤ En anna sak tyder att lagen inte är till för kvinnor. Det är lagligt att sälja sex men inte att köpa. En 40 årig man ville köpa sex av 15 årig tjej (och två till som ev. var yngre). De kommer tillplatsen där han har tagit ut pengar och gett tjejerna. Han är även naken. De tar pengarna och sticker. Han ANMÄLER TJEJERNA som åtalas för bedrägeri. Han åtalas inte för sexköp eftersom tjejerna aldrig hade som avsikt att sälja sex (utan bara lura honom) trots att han trodde han skulle få köpa sex. Det är unga tjejer det handlar om. 
 
¤ Med tanke på rubriken så har jag en punkt till. Två lesbiska kvinnor ger varandra en enkel puss i en taxi (ej hångel). Taxichauffören säger då att de ska känna sig hemma och de gärna får älska i taxin om de vill (!). Vissa män är verkligen vidriga.
 
 
 
 

Kommentera här: