Glassbilen borde vara på ljudlös

Jag tänker nog bara skriva lite kort om gårdagens träning.
 
Först gick det sådär. Det luriga med Klara är att hon är allt eller inget. Antigen går det inte alls eller så går det fantastisk. Inför första banan så var hon off halva banan. Jag vet inte vad det var. Om det beror på att det är löp på gång, att hon hörde glassbilen, hon ledsnat på köttbullarna eller om vi hade fel uppvärming innan.
 
Men efter fikat så var hon en helt annan hund och gick fantastiskt. Även om hon vägrade att ligga ner! Att typ det första man lär hunden inte fungerar..
 
 
Min favorit bland skyltarna i avancerad klass.
 
En annan sak som imponerade mig var i första rundan så skulle hon vid ett tillfälla sitta, ligga och sedan stå. Det gick så smidigt så jag var tvungen att titta på skylten att jag verkligen gjort rätt.
 
Liggen var det. Innan vi skulle gå in på banan andra gången så tränade jag några ligg och hon vägrade verkligen. Hon fusklåg. Dvs det ser nästan ut som hon ligger men hon ligger inte. När hon väl lagt tung på framdelen så lyfte bakdelen.
 
Hur dum tror hon att jag är egentligen? Fuskligga får man ENBART göra om det är blött i gräset. Så här har ni det korta inlägget om gårdagens träning. 

Kommentera här: