Göteborg horse show

I tordags tog vi 10 tåget till GÖTEBORG för att besöka GHS. Först köpte vi givetvis fika för att sedan gå till arenan.
 
 
Först så tittade vi på en unghästklass. Tror det var ca 15 ekipage och innan så hade vi tittat igenom startlistan och jag valde ut min favorithäst bara enbart hur namnet lät.
 
 Ghost de Reville som senare slutade på tredje plats.
 
 
Sedan gick vi på mässan och det enda jag köpte var ett halsband (kommer vara bild längst ner).
 
Sedan möttes vi en timme senare vid det snyggaste hindret jag någonsin sett.
 
 
Sedan var det dags att jaga mat! Det blev vegetariskt taco pate eller vad det nu heter. Denna var riktigt god!
 
Dock väldigt mycket majs i rätten. 
 
 
Sedan tittade vi på 145 cm hoppningen.
 
 
Precis efter prisutdelningen så blev en hästskötare sparkad och ambulans (som man inte såg) tillkallades.
 
Jag såg inte själva olyckan men jag hade tittat på hästen som sparkade någon sekund innan, den var verkligen laddad och studsade på stället. Hästar är känsliga varelser med väldigt spännande känsloliv och kan agera impulsivt.  
 
Efter det så var det clinic där de pratade om tekniska saker med att rida en hoppbana. Ganska basic grejer och inte så jätte spännande förens mot slutet då de visade hur olika vägar sparade tid. Det hade varit intressant att se när de båda ryttarna tränade hemma.
 
 
Sedan blev det att gå ännu mer på mässan men först blev det yoghurtglass för att Catharina "lovat" sin son det. Jag tror det är därför man har barn, för att kunna skylla på dem.
 
Av någon obegriplig anledning så tog jag jordgubbar men inga blåbär.
 
 
En annan märklig sak var att jag blev förälskad i denna hjälm och jag begrep varken då eller nu hur det kunde ske. Jag köpte den inte, jag vet inte ens vad den kostade eller vilket märke den var.
 
 
Vid 19:00 så satt vi på tåget hem och givetvis hade vi köpt färdkost. Alltså bullen på espresso house. Det är sjukt god. Bättre än chokladbollen och chokladmuffinsen de har där.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: