Idrottonline borde utrotas

20:00 inlägget kommer tydligen sent idag. Pågrund av att jag idag suttit timmar med ridklubbens vanskötta och misshandlade hemsida. Jag ansvarade för den för några år sedan och ordföranden förstörde den efter mitt avslut. Sedan har den inte blivit uppdaterad på evighet.
 
Idrottonline är rena aprilskämtet. Någon som känner igen sig? Den är inte användarvänlig för fem öre.
 
Här kommer lite tankar ifrån föregågna vecka.
 
¤ Han som spelar pappan i O.C dvs Peter Gallagher. Att han åldras är hemskt! Det är synd att han inte är ung idag. Egentligen är han inte snygg men han har något charmigt över sig och det stör mig att han blivit gammal.
 
¤ Egoina skrev en taktik hon hade när hon skulle handla för ett presentkort. Först gick hon runt i butiken lugt en gång. Sedan gick hon en gång till, då tittade hon nogrannare och fotade det som intresserade henne. Sedan försökte hon minnas vad hon sett. Det hon inte kommit ihåg raderade hon.
 
Den taktiken ska jag använda någon gång i typ ullared. Eller iallafall en light verision. Jag ska fota allt jag vill ha (vid första omgången). Sedan vid fikan/maten så ska jag kolla igenom alla bilder och fatta beslut. Det förhindrar säkert impulsköp samt gör att man köper saker som man egentligen vill ha men aldrig köper för att man sett dem i början innan man kommit i gång.
 
Jag lider ju av "först vill jag inte ha något, sedan vill jag ha allt"
 
¤ Folk skriver så dumma saker på socialamedier. Jag känner att jag vill ta avstånd ifrån vissa människor pågrund av det (senast Hasse Aro, pågrund av Josefin Nilsson debatten). Men problemet är att det finns så många dumma människor så det är svårt att komma ihåg allt + minnas varför man är emot dem. Måste skaffa en hat lista.
 
 
 
¤ Jag har tidigare bloggat om (tror jag) att jag ibland hittar diskproppen i sängen. Imorse hittade jag en tom kattmat påse i sängen (!!). Jag  hade lagt den tomma påsen på diskbänken eftersom jag inte vill att hunden ska rota i soporna.

Kommentera här: