Rally läxa

Idag är det rallylydnads träning med Klara.
 
Vi har fått i läxa att göra varsina banor med 10 skyltar. Det roliga är att vi är tre st i gruppen och vi har valt olika skyltar ifrån avanceradklass och övrigt ifrån våra banor är helt annorlunda.
 
Vi fick order om att tänka på tempoväxlingar samt ha "ha hunden på fel sida"  grejer i banan. Men på en bana på 10 skyltar så fick jag inte med båda och jag avskyt tempoväxlingar så jag skippade det men det hade inte mina gruppmedlemar. 
 
Så kvällens träning blir varierad.
 
 
Bjuder på min bana:
 
124 - 1 steg bak, 2 steg bak, 3 steg bak. Klara ska alltså sätta sig framför mig sedan går jag baklänges och hon går mot mig.
 
128 -  Sitt, gå runt. Klara ska sitta och jag ska gå runt henne medan hon sitter kvar. Typ 50 % chans att hon klarar det i dagsläget.
 
306 - Sitt, stå och sitt. Klara ska göra det, inte jag. 
 
213 - Klara ska sitta sedan ska jag svänga höger och ta ett steg medan klara sitter kvar. Sedan ska hon komma till mig och sätta sig.
 
314 - Klara ska ställa sig framför mig och sedan gå runt mig tills hon är på min vänstra sida igen.
 
108 - 270 graders sväng. Vi ska alltså  svänga till höger för att tillslut gå åt vänster.  Tänk ett P fast åt andra håller.
 
316 - Klara ska sitta vid min sida. Sedan gå framför mig och sätta sig på min andra sida.
 
102 - Sitt, ligg på min högra sida (dvs fel sida)
 
110 -  360 graders sväng till höger. vi båda sak alltså göra en volt/gå i en liten ring.
 
208. Klara ska sitta brevid mig, sedan framför mig. sedan gå runt mig (min högra sida) tills  hon kommer till min vänstra sida där hon ska sitta igen. Dvs många sitt. Denna är Klaras bästa skylt. 

Kommentera här: