Sexleksaker

Nu ska vi prata sex och ensamlevnad. Dvs onai.
 
Vi börjar med två styckten som inte är vibratorer utan de angerar mer tryckvågor eller hur det nu var. Mitt problem med de är att jag kan inte hålla min stilla, för då ledsnar jag och tycker det är tråkigt. Jag vill ha stumulering på flera punkter.  Det är alltså meningen att man ska ha dem stilla. 
 
 
Womanizer pro40 (den som är mest rosa på bilden) (finns inte längre att köpa just den modellen)
Första gångerna jag använde henne kan sammanfattas med "Oh my god". Det var bland det häftigaste och märkligaste jag varit med om.  Jag är rätt otålig och höjer gärna nivån, troligen mer än vad jag borde så det var känsligt i början. Så fort jag råkade röra något så blev det för känsligt. Men när vi lärde känna varandra och jag lärde mig så hade vi trevligt ihop. Hon är dock trasig nu. Hon "suger"  inte längre.
 
Satisfyer pro 2 next generation.
En billigare efterträdare. Jag har inte jämnfört dem men jag tycker inte de suger riktigt likadant så vilken man föredrar beror nog på vem man träffade först och om man har tillgång till båda.  Hon är lite klumpigare men också stabilare vilket har sina föredelar men är svårare att flytta (som jag gillar).
 
Mitt problem med de här två sexleksakerna är att jag behöver större kick för att kunna komma (dvs högre hastighet) men när jag ska komma så måste jag sänka hastigheten annars blir det obehagligt. Så jag har problem med att kroppen inte vågar komma eftersom det kan bli obehagligt. Klitroris blir mycket känsligare vid orgasmen. Womanizer är lite mer flexibel och är enklare att sänka hastigheten samt styra. Men lägsta hastigheten Satisfyern är fortfarande för mycket för mig och den är svår att påverka. Men vi har inte helt lärt känna varandra än hittils så har jag föredragit Womanizer.
 
 
 
Nu till min stora onani kärlek.
 
Lelo nea 2
Jag har haft ett par neor innan denna. Den är bra. Man kan välja vart man vill att hon ska vibrera och vid orgasmer så brukar jag lätta, trycka, lätta. Som att gunga. Hon är också användbar när man har sex med kukbärare. 
 
Men hon är inte riktigt lika häftig som de ovanstånende och ger inte samma kick. Så jag hade fram tills nyligen knappt använt henne (just den nean köpte jag samtidigt som Womanizern) men nu har jag kommit på vad som fungerar bäst för mig. Att varva mellan att använda någon av de ovanstående och nea. Hon är bäst att avsluta med och de andra ger mig kicken. Sedan är det givetvis roligt att komma med de ovanstående också ibland. 
 
Jag tycker ALLA kvinnor borde ha en nea men jag tycker också att ALLA kvinnor borde testa en Womanizer/ Satisfyer/ liknande. Just Satisfyer är sjukt omtalad. Min nästa liknande blir nog ifrån lelo men det är inget jag priotionerar att köpa just nu.
 

Kommentera här: