The sims mobil

Jag tror jag precis råkade fejka en orgasm.. FÖR MIG SJÄLV! Antigen fick jag en extremt snål eller så lyckades hjärnan lura kroppen att jag kom. Eller så kom kroppen men inte könet. Jag vette sjutton vad det var men tillfredställd känner jag mig.
 
Men det var inte det jag ville prata om utan the sims mobile. Här kommer tips.
 
1. Har du precis börjat spela och är besatt. UNNA dig då att köpa muffins. Gärna med ett bra erbjudande (som du hittar i vänstra hörn)
 
2.  Är du otålig så är det även värt att köpa sedlar för ca 100 kr så man har råd att låsa upp så man kan ha fyra sims. 200 kr för två extra simar och muffins är det värt i början men sedan måste man lära sig att vänta tills simen är laddad. Det blir dyrt annars.
 
3. Skaffa inte för många barn med dina första simar. Speciellt inte fem. Vuxna simar får vänta länge innan de blir spelbara.
 
4. Man kan adoptera om man vill ha rätt kön. Men vill man ändå ha biologiska barn så är det inte värt att skaffa fler i väntan på rätt kön. När en sim är spelbar så kan man byta kön på hen.
 
5. Om du har massor med ospelbara simar i hushållet så rekomenderar jag att bygga ett extra badrum. Okontrollbara simar gillar att hänga i badrummet.
 
6. Med simsedlarna så bör du priotionera att ha fyra spelbara simar. Sedan bör du spara till ett badkar. Motstå frästelsen att använda sedlarna till annat.
 
7. Om du vill ändra utseende på en ospelbar sim. Köp alltid något nytt samtidigt. Kläder, frisyr, smycke, smink eller något annat man kan välja på. Då slipper du betala med biljetter och biljetterna är värda att spara.
 
8. Gör så många lama uppdrag du orkar. Men undvik blanduppdragen pågrund av nästa punkt.
 
9. I god tid innan lamauppdragen börjar (du kan se när den kommer igen) bestäm om du ska satsa på relationer, hobby eller kariär. Sedan låter du en sim ta ett långt uppdrag så den hinner bli klar strax efter lamauppragen börjat. Starta även gärna två standars pass också så du är redo. För då kommer lamauppdragen gå fort och smidigt.
 
10. Man tjänar ALDRIG på att låta simarna göra längre pass. Korta pass ger mer i längden men kräver mer passande. Ta långa pass när du vet att du inte kommer använda mobilen på flera timmar, typ när du sover. 
 
11. När det gäller tidsbestämda uppdrag så kommer det ständigt att man ska klara ett lamauppdrag. Så slutför inte lamauppdraget tidigare än du behöver om du kan passa/vänta ut ett annat uppdrag.
 
12. Tiden på tidbestämda uppdrag innebär ALLA uppdrag som ingår. Det spelar ingen roll vilken som som utför uppdraget (gäller även baby och bröllop).
 
13. Undvik att starta mängder olika berättelser med olika simar (relation, hobby och kariär). Försök välja två ifrån start som du satsar på (om du vill spela färdigt dem innan du pensionerar simen). 
 
14. Om du inte är väldigt fäst vid simen så pensionera den om den inte kommit längre än nivå 4 på någon berättelse.
 
15. Samkönade par kan få biologiska barn med varandra.
 
Jag har säkert fler tims men det här var det viktigaste.
 
 

Kommentera här: