Vissa nätter så är man nära att dö

Minns ni att jag nyligen läst boken "slutet" som handlade om att mänskligheten (och allt annat levande) skulle dö pågrund av en komet?
 
Det minns iallafall min hjärna för att en natt för några dagar sedan drömde jag att jag var med om just detta.
 
Jag och min familj var i en stor lägenhet (eller liknande) med okända människor under sista natten. Brevid klockan på min mobil så fanns det en fuktion som räknade ner. Det var typ 1,5 timme innan vi alla skulle dö. Jag HATADE den funktionen och hade inte valt den själv. Under omständigheterna så mådde jag bra även om jag oroade mig för hur det skulle kännas att dö.
 
Sedan kom jag på att det borde gå att se kometen och det gick det. Den snurrade snabbt runt jorden (stämmer ej med boken) och för varje varv så kom den närmare jorden. Jag gjorde det mest självklara. Jag tog en selfie med kometen i bakgrunden. Det kändes lite dumt med tanke på att snart skulle ingen kunna se bilden och den skulle förvinna för alltid.
 
 
Bilden ovan är tagen precis innan jag vände på kameran för att fota mitt halsband. Tyckte det var gulligt med Pepsipeps bakom mig.
 
 
Natten var inte slut där. Senare visade sig att kometen bara var en del i mobil sims och man blev tvungen att börja om i spelet (vilket jag inte hade lust med, jag vill ju spela med de simar jag har nu)
 
Natten var heller inte slut där. Sedan drömde jag om sista natten igen. Denna gången var jag och min familj i någon typ av skyddsrum eller något. Innan vi skulle dö så började en grupp med ca 10 människor hålla varandra i händerna och vi bildade en 8a (som skulle symbolisera evighet). Jag tyckte det kändes jätte skumt.

Kommentera här: