Allt är bättre i vatten

Det kommer ett blogginlägg om vad jag gjort de två månaderna då jag inte bloggat (men som de som följer mig på insta vet). Men först vad jag gjorde igår. 
 
Dagen innan igår fick jag ett meddelande "jag slutar 12 imorgon, Vill du åka och bada?". Det är nog den finaste man kan fråga en annan människa. Men först blev det glass. Jag som inte är så jätte förtjust i strut valde ändå en strut pågrund av att jag var nyfiken på salt karamellen som faktiskt var riktigt god.
 
Det stör mig att jag inte tänkte på att fota innan jag smakade på glassen. Vill egentligen inte att glass ska synas på mina läppar.
 
 
Sedan till det viktigaste. BADNINGEN! Vi doppade oss sju gånger. Det var kallt på vissa ställen och fötterna höll på att förfrysas men ändå helt underbart.
 
Jag tänker inte välja en bild.
 
 
 
 
 
 
 
Det var mängder med trollsländor och fjärilar ute. Förra gångne vi var vid den sjön så fotade jag henne med ett grodyngel, denna gången med fjäril. Vad blir det nästa gång? En orm??? Hon har sett mängder med ormar i år så det hade inte förvånat mig.
 
 
 
 

Kommentera här: