Göteborg i Augusti del 2

Vi fortsätter med min göteborg vecka och vi är inne på dag onsdag.
 
 
Mamma strålades rätt sent sent så vi skulle mötas vid strålningen vid 16. Planen var egentligen att åka/gå någonstans själv innan men jag orkade inte.
 
 
Sedan var det dags för nästa mål med veckan. pinchos!
 
Två drinkar till mig och en pepsi till mamma. Ena drinken var alkoholfri pågrund av snål.
 
 
Jag valde samma mat som senast. Fisk, kyckling och hallomi. Tråkigt att välja samma men sååå bra val och maten är sååå god.
 
Mamma köpte också fisk. Samt hamburgare och kebabrulle. Hon rekomenderar verkligen kebabrullen.
 
 
Sedan blev det efterätt.  Den ena är mammas.
 
Vi var föresten tidiga till resturangen men de släppte snällt in oss.
 
 
Sedan åkte jag med mamma på spårvagn till hennes hotell. Säg inget till min styvfar men jag lät henne gå ensam till hotellet. Men hon fick stränga ordet att hålla sig på trottoaren. Sedan tog jag spårvagnen till mitt hotell.
 
Det här var första gången mamma åkte spårvagn.
 
 
Sedan var det torsdag helt plötsligt. Mamma hade rätt tidig strålning så jag skippade frukosten (jag skäms)
 
Btw. Jag drog aldrig för gardinerna. Inte ens när jag skulle sova. Jag bodde på tionde våningen och jag har gått förbi fönstret både naken och halvnaken. Undrar hur bra insyn det är egentligen. Med tanke på att ingen trafikolycka skedde så kan inte bilisterna ha sett mig naken.
 
Jag bryr mig egentligen inte så mycke tom någon ser mig naken så länge de inte berättar för mig att de sett mig naken.
 
 
Sista målet med resan var hagabullen! Äntligen lyckades jag köpa den, vad jag längtat. Vi kan ha köpt lite väl mycket fika men.. allt såg gott ut!
 
 
 
Hur svårt ska det egentligen vara att äta upp en bulle tänkte jag innan. Men givetvis orkade jag inte äta upp den så jag tog med resten hem. Det tog hela dagen att äta upp den och nu vill jag aldrig mer se en bulle igen!
 
Efter fikat tog vi en promenad. Jag tvingade mamma att ta en selfie, Jag sa till henne att se glad ut men tyvärr lyckades inte jag MEN det berodde på att gpsen var delvis i vägen.
 
 
Sedan åkte vi spårvagn. Först för att lämna mamma för att sedan åka tillbaka till hotellet.
 
 
Sedan sov jag troligen och tittade på utsikten tills det var dags att pallra sig iväg och hitta något ätbart. Det blev espresso house men inte samma som jag var på i måndags utan en annan som jag misstänkte låt närmare men det gjorde den icke. Den ligger vid hållplatsen efter min spårvagnshållplats. De hållplatserna tror jag ligger nästan brevidvarandra men de gör de inte. 
 
Vi måste prata om spårvagnar. Trots jag inte åkte någon vid det tillfället. Det är såå lyxigt att kunna gå ut när man vill så kommer det en spårvagn inom 10 min. Det är trist att passa tider. 
 
 
Sedan var det fredag. Frukost och åka hem. Kommer sakna det fönstret!
 
 
 
 

Kommentera här: