45 år på 24 dagar: del 23

Året är 2064 och vi får följa två 70 åringar som pratar om deras liv. Det de har gemensamt är att de tillsammans med Emlie är födda på samma dag och i det växte en vänskap.
 
För att ta del av tidigare delar klicka HÄR
 
Men vi fortsätter
 

Rebecca: Ska vi nu prata om dina sju ungar och att du varit gift tre gånger eller ska vi prata om Fredrik först?

Jesper: Med mitt äktenskap finns det inte så mycket att berätta om. Jag gifte mig med Isabelle. Efter Island så insåg jag att jag älskade henne. Vi fick två ungar. Hon ledsnade på mig och dumpade mig. Sedan gjorde jag två engångsligg på smällen ungefär samtidigt.

Rebecca: Kondom! varför använde du inte kondom? Du vet ju hur barn blir till.

Jesper. Jo men en trött småbanrsfarsa blir lätt full fort och tänker inte. Sedan var inte Fredrik bättre. Han gjorde Frida på smällen.

Rebecca: Det gör inte dig själv bättre och nu hoppar du väldigt i berättelsen. Frida händelsen hände väl samtidigt som dig och Isabelle.

Fredrik. Det får du ta. Det börjar bli sent och vi behöver prata färdigt. Frida var på smällen men hon visste inte vem som var pappan. Med tanke på att Fredrik missat större delar av Elsas uppväxt så ville han inte göra samma misstag en gång till.

Rebecca: Jag är förvånad över hur mogen han hade blivit.

Fredrik: Ja. Han blev kär i Frida och när det sedan visade sig att han inte var biologisk pappa så fanns han ändå där för barnet och gifte sig med Frida.

Rebecca: Ditt och Fredriks barn föddes samma år och ni bodde i mitt hus som en konstig familj med era fruar.

Jesper. Ja men när vi bråkade om vem av mig eller Fredrik som skulle flytta  så flyttade du och Peter hem med era barn och mer eller mindre slängde ut oss.

 

Kommentera här: