Adventkalendrar: del 10

Idag har solen skinit och himmelen har varit.. eh jag vet inte för jag tittade nog aldrig på himmlen.
 
Men en sak jag brukar säga till katterna regelbundet är att "jag gillar din svans men jag föredrar huvudet, vänd på dig".
 
 
Pukka.
Three fennel. Samma motivering som på lakriten. Tre fänkålar för mycket men den luktade inte allt för mycket lakrits så jag kan nog dricka den men det har jag inte haft lust med än idag. 
 
Vattnet blir ju varmt, tar en stund innan man kan dricka, jobbigt. 
 
 
OPI
Lila nagellack!! Åååh det var länge sedan. Längtar. Vill måla om naglarna nu. Hello pretty! Heter färgen.
 
 
Nyx.
Eyeliner i mörkgrå. Jätte fin.
 
 
 
Asos.
Denna produkten kändes väldigt bekant. Kan ha fått den i en kalender tidigare... Typ igår av Look fantastic. Rengörning ifrån Oskia. Så nu hoppas jag verkligen att den är bra. Jag kan tycka att Oskia borde tänkt mer taktiskt och skickat olika produkter till olika företag eller hur det nu går till. 
 
Men jag gnäller inte utan jag är nöjd trots samma produkt i två kalendrar. Det var bara roligt att de kom två dagar i rad.
 
 
Lookfantastic.
Facial radiance pads ifrån First aid beatuty. Det är.. jag vet inte riktigt. Det är bomullspad som jag tror ska fungera som någon typ av serum. De ska minska porer, vara lätt exfolierande och göra underverk. Spännande produkt. Så praktiskt att det är pads. Känns som en produkt som jag kommer älska men som jag aldrig skulle köpa, pågrund av pads känns som ett dyrare format än produkt man själv lägger på pads. 
 
The body shop.
Jordgubbs schampo. Stor storlek. Ska bli jätte roligt att testa. Vill duscha nu! Men jag väntar pågrund av hyfsat rent hår och en annan anledning.
'
 
Jag rekomenderar att man stänger the body shop kalendern försiktigt. Annars finns risken att ALLA (typ 7 ) luckor ramlar ur. Sedan kan det vara svårt att få i dem igen pågrund av yttre omständigheter.
 
 
 
Ännu en dag med super bra grejer! Väntar ännu på en dag då det ska komma något jag är riktigt missnöjd med. 
 
Längtar redan till imorgon!
 
 
 
 
Vi avslutar med penisringar.Även om jag inte kan använda dem så är det spännande att se vad det finns för saker.
 
Dessa ringar verkar mycket mer praktiska för ändamålet av vad penisringen jag fick i första luckan var. Snällt att de skickade med tre storlekar. Penisring till alla oavsett kukstorlek.
 
Sedan är jag fullt upptagen med gårdagens dildo för att vara upprörd för att det inte var något för mig. Eller penisringarna kanske fungerar som tofs?
 
 
 
 
 

Kommentera här: