Adventkalendrar: del 11

Idag har jag jag haft på mig lite kalender saker.
 
Först ansiktsvattnet, sedan ordinary serumet, sedan Elemis krämen. Mitt ansikte känns fortfararande återfuktat. Sedan läpppennan ifrån nyx som jag hyllade utan att ha testat den och sedan läppglanset ifrån the body shop. Även om läppfärgerna inte var min smak så gillade jag läppglanset trots att det är ett läppglans.
 
Nu ikväll blir de testning av padsen. Om jag nämner produktnamnen så beror det på att jag kan vad de heter utantill.
 
 
Pukka
Peparmint och lakrits.
 
 
Opi.
Metaliskt grå. Isn't she Iconic heter färgen. Rätt fin.
 
 
Nyx
nyx liquid suede. Metallic matte i färgen biker babe. Metaliskt mörk röd. FY vad jag ångrade att jag hade sminkat läpparna innan jag öppnade i kalendern. Denna färgen var jätte fin.  Jag målade lite på handen. Trots att jag tvättat händerna ett antal gånger så sitter färgen oförändrat, jag är tveksamt till om det någonsin ska gå bort. På läpparna blir det mycket mer slitage än på handen. Men så här bra brukar inte något sitta.
 
(vill jag verkligen ha bort det så borde olja hjälpa)
 
 
Asos:
En läppenna ifrån Nars i typ samma färg som mina egna läppar. Fin färg men såå diskret. Men annars gillar jag den.
 
 
 
Look fantastic.
Avant - moisture surge overnight treatment. Skriver jag med ett långt namn så beror det nästan alltid på att jag googlat det innan inlägget... Det är en nattkräm/sov nattmask. Som man ska använda 2-3 dagar i veckan och den ska göra mig yngre. Tacksam produkt och den verkar inte billig.
 
 
The body shop.
100 ml handkräm ifrån serien moringa. Luktar helt okej även om det inte är något av min favorit.
 
 
Läppstiftet, nattmasken, handkrämen, nagellacket och sist läppennan som jag måste rangordna. Men jag hade älskat läppennan om den hade varit röd. För Nars är ett trevligt märke.
 
 
 
Sist ut var en massageolja ifrån Loovara om heter "varm up ?!". Googlar den nu och kom mest fram till att den är värmande och doft fri. värmande var den men luktade något. Såå skön att ha på huden.
 
Enda jag vill gnälla på är att flaskan är skitful så den som ska bli masserad bör inte få titta på flaskan.
 
 
Just nu undrar jag dock hur jag ska få med mig alla kalendrar till göteborg nästa vecka.
 

Kommentera här: