Adventkalendrar: del 12

Först vill jag ge en offentlig ursäkt till kajalpennan ifrån nyx. Jag hade på mig den igår och glömde att nämna den.
 
Gillade mycket och önskade att kajal under ögat vore riktigt modernt. 
 
 
Pukka 
Tree chamomille. Vaaarmt!! Men är gott.
 
 
Opi.
Ett jätte fint rosa nagellack som heter It's a girl.
 
 
Nyx.
Läppbalsam. Den är röd men jag tror inte den ger ifrån sig någon färg. Denna bild var inte lätt, den rullade!
 
 
Asos:
Ansiktskräm ifrån Elemis. Fick denna av look fantastic för några dagar sedan. Helt okej med dubletter när det är något bra.  Riktigt tacksam.
 
 
Look fantastic.
Kräm som ska vara på halsen ifrån Prai. Rent spontant tänker jag onödigt. Man kan ju ha sin vanliga ansiktrskräm på halsen, palla en extra produkt. Men jag förstår tanken och den kändes riktigt skön mot huden.
 
Kan vara roligt att testa men jag hade aldrig köpt den själv.
 
 
The body shop.
Morots ansiktskräm. Jag har den sedan innan (fått i glossybox). Roligt produkt att få men jag hade hoppats på morotrengörningen (tror det finns en sådan). Av alla ansiktskrämer tbs har så tycker jag att denna var bästa valet.
 
 
Asos och tbs luckor idag hade fått högsta betyg om det inte vore för att jag redan hade dem men det kunde liksom inte de veta. Nagellacket fint och resten är ett rätt typiskt mellandags luckor.
 
Tittar man på bilden så ser jag bara fin fina saker.
 
 
Looooooovara ville vara med idag igen och ännu en gång är förpackningen ful! Denna gången var det en olja för klitoris. Den ska göra klitoris känsligare och ökar blodcirkulationen.
 
(Jag läser om produkten på tyska)(vissligen med translate)(men ändå)
 
Givetvis har jag testat den. Jag kom inte snabbare tror jag inte men orgasmen blev intersivare och då blir de redan intersiva med lelo tryckpunktvibrator. För mycket men väldigt facinerande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: