Adventkalendrar: del 14

Som jag mest troligen nämnt. Djuren fick ingen adventkalender eftersom tre djur innebär att det blir dyrt. 
 
Så de får minst en godis varje dag. Jag kan berätta att det är ett EXTREMT tjatande när jag är i köket och ska värma te inför det här inlägget. Men nu spolar vi tillbaka tiden till imorse.
 
 
Pukka.
Three ginger. Är mest troligt som det låter. Tre sorters ingefära. JAg tror att detta är det godaste av alla ingefära teen som heter ingefära i namnet hittils. Smakar konstigt nog inte lika mycket ingefära som de andra. Eller så börjar jag bli imun.
 
 
OPI.
Åååh en super fin blå färg. Minns knappt när jag hade blått nagellack senast. Let love sparkle heter det.
 
 
Nyx.
Samma läppenna som jag fick i lucka 3.  Det är alltså fel vara. Andra har fått en lila kajal. Har mailat lyko kundtjänst så vi får väl se vad som händer.
 
Med med tanke på att jag är nöjd med kalendern annars så tycker jag väl egentligen inte att det är en så stor grej. Så jag lever nog inte riktigt med att "rätt ska vara rätt".
 
 
Asos:
En grön sminkpenna ifrån Crayola. Man kan ha den på ögonen, läpparna och kinderna står det. 
 
Spännande färg faktiskt. Delen med kinderna tror jag beror på att samma penna har flera färger. Tveksamt till om någon vill vara grön på kinderna (jag vill dock det nu!). Som ögonskugga kommer jag nog inte använda den till. Men jag ser fram emot att ha den på läpparna.
 
 
Look fantastic.
mellow liquid lipstick. Ja den kommer matcha alla läppennor jag fått. Denna är en aning mörkare än läpppennorna. Tog på mig det idag men glömde att utvärdera det efter att jag speglat mig. Men i spegeln såg det helt okej ut. Onödigt diskret för min smak men ändå helt ok.
 
 
The body shop.
Duschtvål ifrån serien rose antar jag. Luktar gott men ingen doft jag skulle köpa men endå en jag tacksamt tar emot.
 
 
Jag tycker nog den gröna pennan var favoriten idag, sedan nagellacket, sedan duschtvålen. Sist dubletten.
 
 
 
I sexkalendern fick jag ett halsband.  Måste nästan visa bild innan vi fortsätter diskussionen.
 
 
Alltså.. Jag kommer mest troligen aldrig någonsin ha på mig den igen så passa på att njut. 
 
Fransarna är rätt tjocka så jag hade förstått poängen lite mer om de var mer kittliga. För det är helt klart meningen att det ska kittla. 
 
Jag håller på med en vetenskapligt undersökning. Jag har skickat bilden till några killar och frågat om halsbanet är sexigt eller konstigt. De verkar hyfsat överens om att det är både och.  Jag förstår att människor kan tycka att halsbandet är sexigt men det är inget för mig.
 
 
 

Kommentera här: