Adventkalendrar: del 15

Ursäkta väntan. 
 
Var trött och trodde att jag skulle somna tidigt men det gick över.
 
 
Pukka
revitalise heter teet och det smakar nel, kardemumma och ingefära. Det var väldigt gott. Troligen på top fem av favoriterna hittils. Men det känns som det fattas något.
 
 
OPI
Rosaglittrigt nagellack. Super fint. ÄLSKAR DET.. Let's celebrate. Heter det.
 
 
Nyx
Soft matte matallic lip cream i färgen copenhagen. Super fint. Kändes trevligt på. Ej gjort hållbarhets analys. PALLA
 
 
Asos:
En fjäderborste ifrån spectrum (tror jag märket heter, eller borsten). Jag har inte riktigt lärt mig att uppskatta denna form av borste än. Men jag har inte ens försökt. Borde kanske göra det.
 
 
Look fantastic.
Läppmask ifrån Rodial, drakblod!! spännande. Tror mina läppar kommer älska. Den är torra och sura nu.
 
 
The body shop.
Härom dagen så kände jag ett stort sug över att få en parfym. Men sedan insåg jag att det är större chans att vinna över tusen kr på triss än att få en parfym man faktiskt gillar. Men nu var det upp till bevis. 
 
White musk flora.
 
Håll i er.. Jag ÄLSKADE den!  På tal om parfym.. När jag var hemma hos Michaela förra veckan så "råkade" jag spraya lite sprut på mig ifrån en parfym jag vet att jag gillar och som inte gör att köpa längre (tror jag). Eftersom den luktade rätt mycket så var jag tvungen att erkänna innan hon kom på mig (fick inte skäll). Hon lyckades till och med gissa rätt på vilken parfym det var och hade motiveringen att den luktade rätt starkt, jo jag kände det.
 
 
Kalenderarna fortsätter vara bra. Ja är såå glad över att jag köpte body shop kalendern i år men det behövdes nog några års paus då jag testat de mesta. Men nu var det ett kärt återseende.
 
Hade jag bara haft en så hade jag haft den. 
 
 
Jag trodde orgasmer var det viktigaste av allt. Men nu har jag ångrat mig. 
 
Den här kortleken! Den är bättre än en orgasm.  Måste visa bilden först innan jag skriver något mer.
 
 
Det är en helt vanligt kortlek men på varje kort är det en sexställning. Alltså en ny sexställning. 52 olika ställningar! Eller hur många kort en kortlek nu har. Det var två joker med också. Så 54? 
 
Så vet ni inte vilken ställning ni ska köra hör av er. Säg ett kort så berättar jag resultatet.
(Till ex spader 3) (jokrarna vill ni inte göra)
 
 
 
 

Kommentera här: