Adventkalendrar: del 2

Först vill jag bara börja med att säga att stora systerkatt var delaktig mot slutet när bebiskatten ledsnat men det finns inga bilder på det.
 
Sen vill jag bara säga att puuka kalendern är inte med på gruppbilden eftersom jag trodde den låg i högen men det gjorde den inte pågrund av att katterna har varit på kalendern så jag har varit tvungen att gömma den i en låda.
 
Nu kör vi!
 
 
Dino kalender:
En ny vän har tillkommit! Ja mina kalendrar förökar sig! I lördags så fick jag panik. Det kändes konstigt att inte ha en billig chokladkalender också så min snälla syster köpte en. Hon valde mellan hästmotiv och denna. Jag är sååå glad över att hon valde denna.
 
 
Oreo.
Jag tog en bild på chokladen utan papper också men det var en brun boll. Pappersbilden var roligare och även denna var sjukt god.
 
 
Pukka - Relax
kamomille, fänkol och marshmallow root (?!) (Googla själva för att hitta en passade ord, jag orkar inte.. jag relaxar!!)
 
Gillade detta trots att det är en svag lakritsmak. Det är riktigt mysigt att dricka te medan jag skriver det här inlägget. Lakritsen verkar komma fram mer och mer efter hand tror jag. Så mitt nuvarande besked är nog att jag inte hade köpt det här teet men gärna hade druckit om någon bjöd.
 
 
OPI
Ett rött nagellack ( a kiss on the chick) otippat att den den färgen kom som nummer två i ordningen. Jag tror det var för två år sedan jag fick exakt denna färgen i en kalender men i en stor flaska. Jag äger många nagellack och det nagellacket är mer eller mindre slut och jag gör mer eller mindre aldrig slut på ett nagellack så man kan väl helt enkelt säga att det nagellacket har varit en stor favorit hos mig. Eller tolka det hur ni vill.
 
Nagellacken är skitsvåra att få ut! Man måste misshandla kalendern lite.
 
 
Nyx
Lösögonskugga eller pigment som det heter (lösögonskugga och pigment är inte samma sak) i färgen Malice. En produkt som i teorin känns hur bra som helst och som jag verkligen borde vilja använda men som jag typ aldrig använder eftersom jag bara använder skuggor ifrån paletter.
 
Nya tag nästa år!
 
 
Asos:
Mini wet brush. Jag har garanterat nämnt det förut men gör det igen. Jag älskar wet brush. Jag har 2-3 st stora sådana hemma ALDRIG någonsin att jag skulle borsta mitt hår med något annat. Även om jag inte behöver en mini så var det pågrund av denna som jag tyckte asos verkade vara en bra kalender. Men sedan behövde jag se allt innehåll en gång till för att vilja köpa kalendern pågrund av att jag inte kan köpa en kalender för en produkt som jag älskar men inte behöver.

 
Look fantastic
En allt i allo produkt ifrån living proof. Citerar lyko "Du får fem fördelar i en och samma produkt, kontroll, volym, styrka, konditionering och glans. Dessutom får du UV-skydd och värmeskydd upp till 230 °C."
 
En trevlig och uppskattad produkt men vet ni hur svårfotad den var? Den har bitmärken på sig numera.
 
 
The body shop.
Handkräm med doften coconut.  Jag är totalt värdelös på att använda handkräm men tbs är ett av få märken som jag ändå uppskattar när det gäller handkrämer. Gillar denna doft men det var lite synd att vi inte fick denna i stor. Om jag minns rätt så kommer vi få en stor handkräm ifrån en doft jag inte gillar. URSÄKT om jag avslöjade något.
 
 
Nu hade jag inte tänkt skriva om teet igen men jag gör det ändå. Det började med åh riktigt gott för att sedan göra mig tveksam till att avslutas som helt okej.
 
Men till resten. Jag tycker tvåan bjöd på bara bra saker. Kanske inget jätte spännande men jag är nöjd. Att välja en favorit är skitsvårt. Men jag vill trots allt välja borsten trots att jag troligen kommer ge bort den (ibland spelar faktiskt storleken någon roll) och tvåa vill jag ge nagellacket. Trea kan väl handkrämen få vara. Nyxen som var favoriten igår får nog komma sist idag. 
 
 
Nu till snuskdelen. Äntligen säger vissa men jag rekomenderar egentligen ingen att läsa texten under. Jag fick ett par trosor (?) om man ens kan kalla det trosor.
 
Det var tur att jag inte bloggade om det när jag precis öppnat luckat. Hade det inte varit en bild på kvinnan som har på sig trosorna så hade jag trott att det var någon typ av bh med märklig passform. Det är något runt höfterna och två smala sträck. Det är meningen att man ska kunna ha på sig dem vid sex.
 
Jag undrar varför man skulle vilja ha dessa?  Eller jag kan förstå det men det går ju ha sex med vanliga string som man för åt sidan (kanske inte om man kör bakifrån) eller trosor (hade köpt body om jag hade varit lagt åt det hållet) med hål mellan benen men de är troligen dyrare. Men det kanske inte ger lika nära känsla?
 
Det bästa med produkten är att se reaktionen hos personen som kommer få dem. Använder hon dem så trevligt för henne (jag behöver ingen recention) men roligaste vore om hon gav vidare dem. Tyvärr så kommer ingen av er som läser det här att få dem. Sorry!
 
 
Med tanke på att kalendern var dyr så hoppas jag att jag imorgon får något jag vill prova! Men jag vet innehållet i sista luckan. Det kommer vara värt väntan.  Jag började inlägget med att säga att bebiskatten ledsnade men tydligen kom hon tillbaka igen för att vara med på avslutningen. 
 
 

Kommentera här: