Adventkalendrar: del 22

Om ni undrar hur vid jag orkade fota kalendrarna så är svaret nej så Pepsi fick hjälpa mig.
 
 
 
Mår som sagt inte mitt bästa jag så inlägget blir där efter.
 
 
Pukka
Hade jag varit smart så hade jag druckit det under dagen men jag har inte varit smart och just nu känns jag väldigt varm. Föresten? Blir friska människor svettiga av att slå in paket?
 
blackcurrant beauty heter teet. Smakar svartavinbär och ska göra mig vacker.
 
 
Opi
Någon brun/lila skimmrig . Jätte fin.
 
 
Nyx
Dagens favorit. Glitter goals. En ganska orange röd (tror jag har inte tittat så jätte noga, bara sett att jag är snygg i det) läppstift. ÄLSKAR DET! Mest troligen detta som kommer få spendera tid med mig på julafton. Den krigar med det röda ifrån the body shop.
 
 
Asos:
coco & eve like a virgin super nourishing coconut & fig hair masque står det på den. Det är en hårmask antar jag. Alltid uppskattat.
 
 
Look fanstastic
Tre små söta badbomer. Känns helt rätt. Jag förtjänar ett bad.
 
 
The body shop.
himalayan charcoal purifying glow mask. Jag har nämnt den i bloggen två gånger. Känns nästan tjatigt att ännu en gång göra det. Men den är bra men min hud är en aning för känslig så vi får se om jag får till det denna gången. kan ev, ha en öppnat redan.
 
Rekomenderar att skölja av den i duschen.
 
 
Denna gången har jag inte försökt lägga dem i favoritordning. Målet var bara att få plats med produkterna för någon låg i vägen. Hon låg ännu mer i vägen innan jag flyttade på henne en aning.
 
Men jag tycker alla produkter var bra idag. Favoriten var läppstiftet, sedan hårmasken. Sedan nagellacket tror jag. Sist badbomberna tror jag. Ja, jag tror mycket.
 
 
I sexkalendern så fick jag en ögonbindel. Ett plus är att den ser dyrare ut än många andra men ett minus är att den är rätt ful och i mitt tyckte rätt osexig. 
 
OBS! Personen som skriver det här hon hade sex med en enhörningsögonbindel förra gången hon hade sex med ögonbindel. Så hon är tveksam källa till bra smak.
 
Jag får återkomma om passform och synoförmågan.
 
 
I en kalender varje dag så är det svårt att hitta rätt lucka. Jag letar och letar och kommer fram till att XXX inte finns. Sedan hittar jag den givetvis tillslut.
 
Idag var det sexkalenderns tur att vara svårhittad. OBS. Katt är nästan ALLTID oskyldig till att jag inte hittar. Idag ställde hon nog mest upp för bildens skull.
 
 
Vad tycker ni? Fotade Pepsi bätte än mig? Föresten. Värktabletten har börjar värka nu så jag mår bättre nu än när jag började inlägget.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: