Adventkalendrar: del 3

Stäm mig inte. Jag har inte fotat chokladen idag.  Men vill ni så kan jag bifoga samma bild som jag visade igår? Men den var iallafall jätte god.
 
 
 
Pukka
Supreme Matcha heter smaken och jag citerar apotea: har en gräsaktig smak med inslag av nötter och jord.
 
Att det luktade gräs var min åsikt också innan jag läste det. Ang smaken om någon hade bjudit mig på det här teet utan att jag såg tepåsen, jag hade varit rädd för att personen höll på att förgifta mig. Teet var rätt beskt men blev godare om man åt choklad samtidigt. Jag tror helt enkelt att det är en smak man behöver vänja sig vid.
 
 
OPI
Jag ljög igår!! Den röda jag fick igår var inte alls samma röda som jag hade. Den röda jag fick igår är inte heller samma röda som jag fick idag. Tre olika röda. Jag älskar det. Denna är lite mer rosa än den igår. Men dagens är ändå röd och inte rödrosa.
 
URSÄKTA! Glömde färgens namn: All about the bows
 
 
Nyx:
En penna som matchar läppstiftet jag fick i lucka ett. Jag är sååå glad över att jag fick denna. Jag tror inte att jag testat någon läpppenna ifrån nyx. Jag rekomenderar ingen att köpa den. Den är jätte hård, ett under att det gick hyfsat att måla med den ändå. Jag är alltså glad över att jag nu fått testa och att jag inte köpte den frivilligt.
 
 
Asos:
Primer (/serum?) ifrån Emma Hardi . Jag tycker nog den luktar insektsmedel. Men den känns som om den kan vara en bra primer. Jag har inte haft smink på mig men det kändes så.Sedan är det ett stort plus att den fungerar som solskydd
 
 
Look fantatic:
Ansiktsvatten ifrån Caudalie. Jag tycker denna luktade rätt skumt också men det kändes väldigt skön att ha på huden. Tror dock den är rätt stark men inte för stark (för mig). Jag älskar ansiktsvatten.
 
 
The body shop:
Jag hade kanske kunnat ta en bättre bild men jag hade ledsnat eftersom ljuset inte var lika bra som det varit tidigare dagar.
 
En sheetmask i serien "Drop of youth". Jag har på mig den nu. Känns skön som nästan alla sheets. Passformen var bra men jag hade önskat något större hål för ögonen. Jag har ju fransförlägning! Vi får se om jag ser 10 år yngre ut imorgon och om mina fransar överlever.
 
 
Med tanke på att jag testat allt idag så måste det ha varit en riktigt bra kalender dag. Att testa saker är liksom det det går ut på så det är inte hela världen att en läpppenna är dålig.
 
Favorit är nog sheetmasken. Jag vill ju att läppennan ska vara tvåa för jag blev ju glad av att få den. Men rent användarmässigt så bör nog ansiksvattnet bli tvåa. Sedan nagellacket.
 
Detta stycke är tråkigast att skriva. Men jag är nöjd, det är poängen.
 
 
 
Dags för sexdelen. Äntligen börjar det hända grejer. Eller nä det har inte hänt något idag eftersom jag har mens men innehållet har varit spännande. 
 
Det var två saker i luckan och vi börjar med glidmedlet. Jag kletade lite på min hand tyckte inte det luktade något speciellt. Sedan läste jag att det var doft och smakfritt. Så jag slickade på det. Någon smak är det ju men det smakade gott. Jag slickar hellre på min hand med glidmedel än på min hand utan glidmedel.
 
Sedan innehåll även luckan en g-punk vibrator.  Jag tror den kan vara riktigt trevlig. Inte så lång och verkar lagom grov. Vibrerade gjorde den riktigt bra (fans tre lägen). Fick en g-punktvibrator i kalendern för två år sedan. Den var långsmal och rätt hård, lite onödigt ord. Denna verkar bättre och den behåller jag själv.
 
 
Jag vill öppna flera luckor nu!!!! Sova först regeln är jobbigt. Bättre att smida medan järnet är varmt.  Totalt värdelöst att öppna när man är trött. Det är när man är pigg man uppskattar saker mer. Men man vill heller inte vänta hela dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: