Adventkalendrar: del 5

Välkommna ännu en gång. Med mig har jag mig själv och vi ska presentera dagens kalender öppning.  
 
 
Eller något. Som jag troligen skrev (iallafall ville) i kattgodis inlägget, ibland är det bra att ha två katter. När jag skulle ta kommande bild så försökte jag få till något sådant med ena katten men hon ställde inte upp. Då kom den andra och gjorde exakt det jag ville frivilligt.
 
 
Pukka
Mint refresh som innehåller pepparmint (!!!!) , flänkål och ros. Varför måste ALLA teer innehålla flånkål??? Hoppas verkligen att det har magiska egenskaper. Alla är 2 av 5 tydligen.  Jag har precis börjat dricka och jag tror att det kan vara godaste teet hittils. 
 
Ångrar jag mig så skriver jag det längre ner i inlägget.
 
 
OPI
Någon form av rosa som heter något. A roos at down... broke ny noon (är egentligen för trött för att antränga mig men gjorde det ändå).
 
Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker om färgen. Det är någon typ av rosa. Jag borde älska den men är ev. grinig idag. 
 
 
Nyx.
En fluffig ögonskuggpensel. Jag säger bara: Välkommen till familjen. Vi kommer ha mycket roligt ihop. Jag är glad över att du vill bo hos mig, jag tror vi kommer trivas ihop.
 
 
Asos:
Ansiktsscrub ifrån sand & sky. Det står att den ska väga 10 gram. Hade varit instressant att väga den. Annorlunda att skriva gram istället för ML.  Oavsett så tror jag att det är mindre produkt än vad det ser ut. Då är den ändå inte stor.
 
Men storleken har ingen betydelse.och det ska bli spännande att testa. 100 ml kostar nästan 500 kr.
 
 
Look fantastic.
Elemis pro collagen marine cream. Mitt första intryck var spännande märke. Snäll storlek. Mycket nöjd även om jag inte googlar. Men nu har jag googlat. 50 ml kostar 1200 kr! jag fick 30 ml. Det är riktigt snäll storlek. 
 
 
The body shop.
Ögonsmink bortagning. Testat förr, finns bättre produkter inom området men ändå tacksamt.  Ögonsminkbortagning är mycket tråkigare att köpa än vanlig rengörning. Trevlig storlek.
 
NU dök solen upp. Även om den bilden inte blev speciellt bra.
 
 
Trevlig luck dag.
1. LF, 2, Asos,,3, nyx, 
 
Typ.
 
 
Idag är första gången jag önskat mig att jag hade penis. Denna runkleksak hade jag sååå gärna velat testa. Det är räfflor på insidan och jag tror det kan vara riktigt skönt. Vibrerar kan den också. Rekomenderar att använda med glidmedel.
 
Jag tycker det är bra att det börjar komma runkleksaker. Förut har det egentligen bara funnits "lösfitta" och de har inte varit så lätta att rengöra efteråt har jag hört (ej testat). Men manliga sexleksaker pratas det knappt om.  Speciellt inte de för kuken.
 
 
 
Teet är snart slut och jag gillar det fortfarande. Om det är jag som dricker långsamt eller om jag bloggar fort.. jag skulle nog säga att det var båda två. Jag vill helst att det här inlägget kommer ut innnan 22 och jag klarade det.
 
 
 

Kommentera här: