Adventkalendrar: del 6

Alltså december är en sjukt månad. Det är så mycket roligt man vill göra, man är nästan lite små stressad hela tiden.
 
Ett lyxigt problem. Ikväll har jag varit på finmiddag så därför har jag skrivit detta inlägg tidigare idag men det hade ni inte vetat om det inte vore för att jag skrev det nu.
 
 
Pukka
After Dinner är ett te som bidrar till att lugna matsmältningen efter din måltid. Smak av rostad cikoriarot, kardemumma, anis, söt fänkål och lakrits. 
 
Ovanstående är kopierat ifrån apotea. Det är skitdumt att den lila färgen är en färg som står för lakrits. Typ. Den luktar lakrits. Tveksam om jag vill testa. Kanske någon gång men inte idag.
 
 
OPI
Aurora berry alis. Fin färg men skitsvår att få ur. Den kanske var rädd för hunden. Efter det här inlägget så ska den få sitta på mina naglar.
 
 
Nyx 
Filler Instinct Plumping Lip Polish i färgen brunch drunk. Jag skulle säga att det är ett läppglans som gör att läpparna ser större ut. Svider lite eller jag vet inte om det svider men det känns iallafall. Glittrar jätte fint. 
 
Nu kom brevbäraren med ett brev. Stora syster katt vågade springa fram och titta. Måste vara snäll brevbärare. Jag blev nyfiken och sprang fram och titta. Hann inte se honom men kan ha varit våran favorit om man ska tyda kroppspråket.  Brevet var ifrån min kurator som vill träffa mig 10 januari. Skar mig på brevet! Brev är lika farliga som katter.
 
Tillbaka till kalendern. Jag gillar inte när läppglans aktiga saker kommer med pensel. Vill ha sådant men trycket ut. Eftersom jag oftast vill ha dem över ett läppstift och inte vill ha läpptstift på läppglanset.
 
 
Asos.
Schampo och Balsaom ifrån mane'n tail. Testat förr men minns inte vad jag tyckte. Plus för balsam och schampo i samma lucka. Det här märket gör mig glad. För jag minns när de kom i glossybox för många år sedan och många blev upprörda för tydligen så gjorde det märket förr schampo till hästar och vissa människor vill inte ha hästschampo men det vill jag. 
 
Dessa två ska få åka med mig till göteborg om 11 dagar.
 
 
 
Look fantastic.
Läpppenna ifrån illamasqua. Har den på mig nu under nyx glanset. Den var bättre än nyxläppennan men det finns bättre även om jag inte har något att klaga på ang denna.
 
Jag ändrade vinkel på pennan eftersom färgen låg i skuggan. Det hjälpte knappt eftersom katten flyttade skuggan. Men bilden blev ok.
 
 
The body shop.
Body butter i en av juldofterna dvs. päron. Luktar helt okej.  Men deras body butter är såååå skönt att ha på huden. 
 
Det kändes som det gjorde första gången jag tvättade händerna normalt efter jag brytit handleden. Att känna varmt vatten på hela händerna efter sex veckor. Det är bättre än sex.
 
 
Trevlig öppning idag också.  
 
1. body buttern, 2. Läppglanset och 3. läppennan tror jag.
 
 
I sexleksakskalendern fick jag knipkulor.  
 
OKEJ! sluta tjata. Jag ska börja knipträna!!! sedan vill jag ta fram vågen och väga för att se om kulorna väger lika mycket. Men det står säkert om jag läser på lappen.
 
Gillar namnet pussy playballs.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: