Adventkalendrar: del 7

Idag var det tydligen soligt. Det hade jag inte räknat med när jag snabbt tog en bild innan katt försvann.
 
 
Pukka 
I smaken tulsi clarity som smakar tre olika sorters basilika. Fancy. Något kan inte ha en smak utan om det bara är en smak så innehåller de flera olika stor av den sorten.
 
Skitsamma men det här var riktigt god. Bäst hittils utan tvekan. Kommer garanterat köpa den i framtiden.
 
 
OPI
I färgen Black cherry chutney. En mörk brunröd. Kanske ingen jag skulle ha köpt själv men den dög fint till mina tånaglar idag. Föresten. Jag lyckades fota alla kalenderbilderna utan att få nagellack på lakanet. Ge mig en medalj. Eller 10, en för varje nagel.
 
 
Nyx
En ögonskugga. Jag tänkte i natt att nu borde det komma en ögonskugga och det tänkte kalendertomten också. Den har en fin rosett på burken. Färgen heter nog Heat och är en rödguldig typ. För röd för att kallas bronzig. Tror den kan bli fin med pigmentet jag fick dag 2.
 
 
Asos.
Äntligen! Det här är en av produkterna som gjorde att jag köpte kalendern. En ordinary produkt. Jag har veleat testa hur länge som helst. Men först ska jag googla vad det är för något.  hyaluronic acid 2 %  + b5. Ett serum. Ska bli intressant.
 
 
Look fantastic.
Åååh denna tittade jag på när det var black friday rea. Olja ifrån Rituals (of ayurveda). I min favoritdoft i det märket. Exakt vad jag behövde. Kan användas på kropp och hår.
 
 
The body shop. 
Äntligen. Jag har väntat på duschkräm hela veckan ifrån tbs. Äntligen kan jag duscha igen. Att det var i doften varm vanilla gjorde mig inte besviken. Kommer mest troligen köpa en stor i framtiden om den finns kvar när jag besöker göteborg.
 
 
Helt fantastisk lucköppning idag. Älskade alla i topp tre. De andra två gillade jag bara. De stor i favoritordning. 
 
(Serum, olja, dusch, ögonskugga och nagellack)
 
 
I sexväg så är det tydligen smisk som är näst på tur.  Fick en sådan för två år sedan och den är bra till ändamålet. 
 
Dock så har jag inte fått smiska någon.
 
Ang knipkulorna igår. Kalendern marknasförs till singlar, par i både samkönat och osamkönade förhållande. Så nu undrar jag hur två homosexuella ska använda knipkulorna? I mun eller anal ska man inte ha dem (kan bli farligt och de kan försvinna dit där de inte ska vara).
 
Till ex runkleksaken. Den kan kvinnor använda även om det kanske inte är så praktiskt men det går iallafall..
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: