Adventkalendrar: del 8

Idag testade jag att fota ifrån andra hållet. Jag tror nog att bilderna blev bättre (jag har knappt tittat än) men nackdelen var att jag inte kan sitta i sängen då och att jag hela tiden går runt och gör saker mellan varje lucka, dvs omysigare)
 
 
Pukka.
Tre sorters lakrits. Det är typ tre sorter för mycket.
 
 
 
Opi
Ett röttnagellack. Man kan inte ha för många röda. Bogota Blackberry.
 
 
Nyx.
De tog till sig kritiken om läpppennan och skärpte sig. Den här modellen av läpppennor är bäst! Sådana man skruvar på. Färgen Nude/diaphane något. Kunde ha varit bättre färg men det funkar.
 
 
Asos:
Sleek palett i färgen neutral. Jag gillar sleek och ögonskugga är typ det enda som får vara nutralt.
 
 
Look fantastic:
Någon form av inpackning ifrån Philip Kingsley och den heter Elasticizer. Den ska tydligen släta ut håret och något. Man använder den innan schampot i blött hår.
 
Den ska bli riktigt spännande att testa. Synd att jag duscha/tvätta håret i natt!
 
 
Vi avbryter för en kort reklampaus. Hörtalas om stolutmaningen? Om inte. Ni missar egentligen inte så mycket. 
 
Men för er som hörtalas om den så kan jag säga att den är omöjlig om katt sitter på stolen. Annars var det inget problem,
 
 
The body shop.
En stor body butter ifrån serien shea. Jag har ägt denna förr och kanske till och med äger någon. Jag älskar den. Den kan vara min favorit doft av de orginala sortimentet.
 
 
Förutom inpackningen så var det inget fancy utan bra saker som egentligen inte sticker ut. Men bra saker som jag älskar.
 
Jag tänkte ställa dem i favoritordning igen men jag följde inte hjärtat/magkänslan. Min favorit är nog egentligen body buttern. Jag förstår inte riktigt varför då den inte är något nytt. Tvåa är fortfarande läpppennan. Sedan inpackningen och sist ögonskuggan.
 
 
Nu till sexkalendern.
 
Det började bra. Så fort jag öppnade luckan så såg jag en spray och en sladd.
 
 
Först ut var en leksaksrengörning. Jag hade hoppats (och förväntat mig en sådan) sedan jag fick knipkulorna.
 
Sedan kom det en.. jag vet inte vad det heter. Men det är en leksak som man har både i vaginan och på klitoris. Jag har varit nyfiken på en sådan länge och den ska bli riktigt spännande att testa. 
 
Dock så tror jag problemet kommer vara att den bara ska sitta. Jag vill kunna styra. Eller så är den alldeles underbar. Men riktigt spännande. Men pågrund av det så hade jag inte köpt någon själv så det är ännu mer tacksamt att få.
 
 

Kommentera här: