Adventkalendrar: del 9

Idag är det dag nio och det känns delvis som vi precis börjat samtidigt som det känns som decemer varit hur länge som helst.
 
 
Pukka
Lemongrass och ginger. Dvs citrongräs och ingefära. Denna var riktigt god. Kalendern är förlåten för lakritsen.
 
En av favoriterna. 
 
 
Opi:
Ljusrosa eller något nagellack som heter bubble bath. Kanske inte riktigt min stil men ändå super fint.
 
 
Nyx:
Någon form av väldigt färgat läppglans skulle jag kalla det. slip tease något heter det i färgen strawberry whip. Jag tycker sådär om läggglans men fin färg. Spännande att nyx har flera olika sorters läppprodukter.  Olja något hittade jag när jag googlade, jo men den känns trevlig på läpparna.
 
 
Asos:
Philip kingsley ville tydligen vara med i asos också. Denna gången var det en Leave-in spray. Alltid bra att ha.  Ska tydligen skydda mot det mesta.
 
 
 
Look fantastic:
oskia renaissance cleansing gel. Rengörnings gel som blir på olja på huden. Ser mycket fram emot att få testa den när jag inte har fransförlägning (jag har inte tjatat om min fransförlägning på länge)
 
Kass bild men inte mitt fel.
 
 
The body shop.
Kroppscrub ifrån serien coconut. En trevlig gammal bekant. Ser fram emot att testa igen.
 
 
Kalendrarna fortsätter att vara bra.
 
Jag hunnit ändra mig om favoriterna sedan jag fotade. Jag vill nog att rengörningen ska vara favoriten och läppprodukten sist.
 
Men det är rätt jämnt.
 
 
Sist men inte minst. En rosa dildo. Trevlig storlek och den verkar ha sugpropp. Hur bra den funktionen är vet jag dock inte.
 
Hade jag velat köpa en dildo så hade jag kunnat köpa något sådant hära.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: