Adventkalendrar: del4

Idag struntar vi i den vanliga första bilden med en hög med kalendrar och några djur som tittar spännande.
 
Istället inleder vi med att prata om pukka kalendern. Det är egentligen meningen att den ska hänga på väggen men det vågar jag inte göra eftersom katterna garanterat skulle klättra på den. Jag kan inte ens ha kalendern framme eftersom båda katterna är på den.
 
Så här såg det ut i morse när jag tog ut tedelen. Någon tyckte antagligen att det luktade gott.
 
 
Pukka
Three Cinnamon. Den luktade väldigt gott. Gissa vad? De smakade kanel! Tydligen är det tre sorters kanel. Den smakade riktigt gott och jag vill äta äpple till.
 
Pågrund av bilden ovan så kunde jag inte fota teet som vanligt men jag provade att lägga den på katten men det var farligt. Har en klorispa på handen.
 
BTW!
 
Fotade inte chokladkalendrarna idag heller. Så jag tillägger att Oreo kalendern innehåll två vanliga oreo kex.
 
 
OPI
jag läste redan igår att dagens färg skulle heta Alpine snow. Jag gissade på någon blått men det var rätt korkat gjort av mig, Självklart var det ju vitt.
 
Jag personligen skulle aldrig ha vitt nagellack men jag har hört att det är bra att ha vitt nagellack som bas för då kommer det andra nagellackets färg fram ordentligt.
 
 
Nyx:
Ett läppglans antar jag. Candy slick i färgen jawbreaker tror jag. Jag är inte så jätte mycket för läppglans (förutom över vanligt läppstift) men jag ska absolut ge den en chans. Imorgon kanske? Om jag inte får något roligare läppprodukt imorgon.
 
Den var inte helt lätt att tvätta bort med enbart vatten på handen så den kanske kan överaska mig. Ja, jag behöver en bättre lampa i sovrummet. Begriper inte hur det kan vara så mörkt.
 
 
Asos:
En hudkräm ifrån rituals i doften (vill skriva smaken men ät den inte) rituals of holi. Luktar såå gott men även mycket så någon parfym extra behövs inte.
 
 
 
Look fantastic.
Dagens favorit. Två sminkborstar ifrån Luxie (141  mini round och 121 mini tapred). Exakt de penslarna jag behövde i mitt liv. De är ganska små och många fluffiga borstar jag äger är stora. De små går åt fort och jag tvättar inte borstarna så jätte ofta utan typ när alla är skitiga.
 
 
The body shop.
Ett läppglans. Jag vet inte vad jag tycker om färgen. Jag är snygg i den (antar jag) men det är ingen färg jag känner mig sugen på att använda. Men jag ska testa. I helgen kanske??
 
 
Två läppglans på en dag men det kanske var lika bra det. Annars en bra dag.
 
Favorit var borstarna, tvåa hudkrämen och trea nagellacket. 
 
 
Sexualundervisningen blir inte så lång i dag för dagens lucka innehöll ett massageljus och jag har ingen åsikt alls. Åt något håll.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: