Barnen tar över världen

Igår hade jag förmånen att umgås med mina systerbarn. Den unge herren stal min plats och min filt!!
 
 
Sedan har vi den lilla damen. Om vi bortser ifrån att hon tydligen tyckte att jag var tråkig så hade hon höga krav. Jag fick inte sitta på min plats eller bekvämt i andra soffan. Jag skulle sitta enligt hennes krav.
 
 
När jag satt med henne i soffan så satte sig lilla herren brevid oss och jag kom på att jag inte hade någon bild med mig och båda barnen.
 
Han satt lite långt bort så jag frågade honom om han kunde komma närmare så jag kunde ta en bild. Till min förvåning så gjorde han det! En vettig sak min syster lärt honom. Men den bilden blev inte bra så jag satte mig närmare honom på hans andra sida.
 
 
För något år sedan så lärde jag mig alla babblarnas namn. En kunskap jag inte andvänt på länge och som jag inte trodde att jag kom ihåg. Men igår upptäckte jag att jag kunde alla namn efter lite betänke tid.
 
Bibbi = Gul.
Bobbo = Röd.
Babba = Brun.
Diddi = Rosa.
Doddo = Blå.
Dadda = Grön.
 
Jag tycker att diddi och bobbo är lättast att komma ihåg. Sedan är Babba och Dadda rätt logiska. Dadda är ju bebisen och Babba är bajset. Det sista ordet var jobbigt att skriva. Jag har inte den humorn.
 
Sedan minns jag att Doddo kommer före bebisen i låten. Då blir det bara Bibbi kvar.  Nä nu ska jag göra något vuxet. På återseende.

Kommentera här: