Göteborg i December: del 4

Här kommer sista delen ifrån Göteborg resan.  Vi är fortfarande på dag tre och senast vi hördes så var vi på Liseberg. 
 
Efter att ha kommit upp för monsterbacken och tittat på insikten så gick vi neråt igen. Men först en sista liseberg bild.
 
 
På promenaden tillbaka till hotellet så gick Jenny in på netto medan jag inte ville det. Netto ligger typ brevid hotellet så Jenny föreslog att jag och Thea sakta kunde gå mot hotellet. 
 
Vi var nästan framme vid hotellet när jag insåg att jag inte alls hade gått sakta. Men Jenny var rätt snabb så vi behövde inte vänta på henne speciellt länge.
 
 
Väl på rummet så sa jag garanterat att jag aldrig någonsin tänker lämna rummet igen. Så det blev lite kortspel.
 
 
Men det slutade med att vi piggnade till och bestämde oss för att gå ner till hotellbaren.
 
Jag hade bara tänkt ta ett glas cava men det slutade såhär. Ja.. ALLA är till mig!!
 
 
Jag blev nyfiken på kvällens drink som bestod av  fireball, tranbärsjuice och äppeljuice. Medan bartendern blandade i ordning mitt så funderade Jenny på vad hon ville ha.
 
Hon var sugen på drinken rosa pantern men velade eftersom hon inte vill dricka alkohol när hon har Thea. Tillslut kom hon på lösningen att  JAG skulle köpa en rosa panter som hon kunde smaka på. Tillslut gick jag med på det. Jag har aldrig smakat på rosa pantern förut.
 
Alla tre var goda. Men mest otippat var det att Jenny köpte alkolfritt vin till sig själv.
 
 
Sedan avslutade jag kvällen med ansiktsmask. Har alltid med mig den till hotellvitelser
 
 
 
Sedan blev det dag 4.  Denna gången fick Jenny ta frukost först.
 
 
 
Sedan var det dags att åka hem. 
 
Vi hade pratat lite om att ta nordstan först men eftersom jag var sjuk och Jenny ville hem till sin son så skippade vi det. På hotellrummet så kände jag mig väl tillräckligt pigg för att åka till nordstan men samtidigt visste jag att jag hade ångrat mig så fort jag kom ner till nordstan.
 
En rolig detalj. När jag var i Göteborg i augsti så kändes det som jag bara tittade ut genom  fönstret hela vitselsen. Medan denna känns det som att jag inte hade hunnit njuta av utsikten. ALDRIG nöjd. Haha.
 
Men jag är riktigt nöjd över våra mysiga dagar och hade inte velat ändra på något. Förutom möjligten att jag hade varit frisk.Men det är något som är svårare att styra.
 
 
 
Näst på tur i sagan om Sabina blir berättelsen om dagen innan julafton!
 

Kommentera här: