Granen som nästan välte

Nu ska vi alltså prata om dagen innan julafton. Mappen bilderna ifrån den dagen (+ julafton/juldagen) heter "julenkomochförsvann"
 
Allt började med att jag vaknade sjuk (jag börjar väl inte bli tjatig?). Sedan hade jag en lista över grejer som skulle göras under dagen. Ida skickade ett meddelande och frågade när vi skulle åka till Jenny. Sedan skrev hon att Jenny hade sagt att vi kunde komma mellan 15-18. Perfekt tyckte jag. Då kunde jag greja i lugn och ro och när jag var färdig så kunde vi åka. HAHA trodde jag. Ida ville ha exakt tid.
 
 
Så jag bestämde 16.
 
 
Efter att ha gjort så mycket praktiska saker som jag orkade så började det roliga. Dvs smink. Jag testade lite grejer ifrån nyx. Bland annat glitterögonskuggan. ÄLSKAR.
 
Fick dock inte till bilden men ni ser att det glittrar.
 
 
Väl hos Jenny så var hon inte hemma!! Tim hade vi med oss och han tyckte att han och jag skulle spela playstation men det fick vi inte för Ida.
 
Sedan kom Jenny med Thai. Det var sjukt gott! Jag beställde tre små rätter. Tyvärr så hade såsen åk omkring och blött ner det friterade, det var mindre gott.
 
 
Sedan deltade Jenny ut små tomteluvor. De hade hon som krav att vi skulle ha på oss på julafton. Jennys önskan är min lag. 
 
TITTA!!! Fick till och med Ida att ställa på selfies. Jag vet inte när det hände senast.
 
 
Sedan utmanade jag Jenny i vänner quiz (fick spelet av henne när jag fyllde år). Vi körde att försten till 10 rätt vann.
 
Ni kan ju gissa vem som vann och vem som bara fick ett rätt.
 
 
Sedan spelade vi ett annat spel. Där vann jag också. Även om vissa inte räknade sitt resultat.
 
 
Sedan blev jag utkörd ifrån köket. Ida skulle slå in Jennys julklappar och först presenterna som var till mig.
 
 
Sedan spelade jag och Jenny bingo lotto. Nu dröjer det minst 5 år innan vi gör om det. Bingo är ju jätte tråkigt!
 
Det säger jag inte enbart för att jag är dålig förlorade. Själva bingo spelet är väl hyfsat men allt där omkring är totalt ointressant.
 
 
Idas beslut om att inte spela verkar rätt vettigt i efterhand.
 
 
 
 
Sedan hände det väl inget speciellt förutom att Tim tydligen är en katt.
 
Påtal om TIm. Han skrämde livet ur mig!! Jag satt med Thea i soffan och tittade på en sak på mobilen. Jag visste inte att Tim var i rummet.
 
När jag tittar upp så håller Tim på att försöka dra bort en julgranskula ifrån granen och granen höll på att välta på honom (!). Jag skriker efter Jenny för att sedan komma på att jag faktiskt jag resa på mig. 
 
Granen stod föresten kvar.
 
Sedan körde Jenny ut oss och sa "ÅK HEM NU"
 

Kommentera här: