Julklappar 2019

Vi tar en kort paus ifrån mina göteborginlägg och pratar istället om mina julklappar. Vad jag fick av Ida vet ni redan om så vi tar klapparna ifrån Jenny först.
 
 
JENNY:
Först ut så har vi en palett ifrån revolution x rachel leary.  Nio skuggor ifrån ansiktet och sexton ögonskuggor.
 
Super fina. Jag har testat de en gång lite snabbt och gillade dem.
 
 
Jag hade tydligen varit snäll för än är det inte slut. BTW så skrev Jenny till mig tidigare ikväll att hon tyckte jag borde fylla år snart för hon hade hittat fler saker hon ville köpa till mig. Jag tror jag är hyfsat lätt att köpa saker till. Jag gillar söta, färgglada och glittriga saker.
 
Vart var jag? Jo julklappar ifrån Jenny.  Jag fick två diadem med kattöron. Så söta. Kommer ha varje dag!!
 
 
Jag är fortfarande inte färdig! Jag fick en hårborste och en eyliner också i enhörningenstema. ÄLSKAR DEM!
 
Jag ÄR väldigt kräsen när det gäller hårborstar men denna tror jag faktiskt att jag skulle gilla. MEN samtidigt känns den för fin för att använda. Funderar på att ha den som prydnad. Eller tror ni Jenny blir arg då? Jag vill inte göra den äcklig med småhår som aldrig försvinner.
 
 
Vad fick Jenny av mig? Muffinsformar. Ni vet sådandära stora där det får plats för flera. Sedan fick hon en uppblåsbar arm som hon kan kramas med. Samt saker ifrån kalenderna som jag inte ville ha själv eller som jag tror hon skulle älska mer än mig.
 
MORMOR:
 
Jag fick lite olika muggar. Sjöjungfru muggen ifrån dollarstore som jag velat ha jätte länge (typ i två månader), två glöggmuggar,  en fårmugg och en fårtallrik. Nu kommer det bli roligt att äta frukost!
 
 
Sedan fick jag även trisslotter som jag inte skrapat än. 
 
Vad fick mormor och morfar av mig? De fick varsina blåa hundbajspåsar, varsin skumgodispåse där godiset ser ut som grisar. Morfar fick en kalender med valpar (tror jag) och mormor fick två ansiktskrämer. 
 
MAMMA OCH TOMAS:
 
Stora konstnärsboken!! Denna är jag nätan gladast över. Såg den i göteborg i somras och har velat ha den sedan dess. Sedan Lena Furberg böcker, penslar och akrylpennor.
 
Sedan fick jag en trisslott och en ask med romerskabågar. Bild på den sistnämnda kommer längre ner.
 
 
Sedan fick jag fler saker som har varit för tunga för att bära hem än så jag visar ikeabild. Åh så fina. Kommer bli så bra!
 
 
Vad fick de av mig? Tomas fick hundbajspåsar och samma grisgodis som mormor och morfar. Mamma fick en halsduk och en burk med alla de torra ingredienser till ploppkakor. Samt plopp. Hon har varit sugen på de kakorna i flera år. Så nu ska hon äntligen få dem! Stod på lappen att jag bakar dem inom 15 min efter förfrågan.
 
Mina vuxnas julklappar blev väl kanske inte så jätte bra i år. Men jag hade sparat dem till Göteborg men väl där blev jag sjuk och orkade inte riktigt med shopping. Eftersom de påstår att de inte behöver få något så blev de lågt prioriterat. Året då mamma och tomas fick slow cooker (innan de visste vad det var för något) så var Tomas istället nervös över att jag köpt något för dyrt till dem.
 
TOMAS FÖRÄLDRAR:
Den omtalade paradisasken och handdukar. Uppskattade saker.
 
 
 
 
Vad fick de av mig? öh... inget... har inte haft en tankte på att ge dem julklappar. Någonsin. Påmin mig om 11 månader.
 
Vad fick Ida av mig? ett par mysiga strumpor, badbomber och saker ifrån kalenderna som jag inte vill ha eller som jag tror att hon kommer älska mer än mig. Sedan är det meningen att hon också ska få en t-skirt. Men den har inte skickats ut än. Det är ett gymnasieprojekt(?) ifrån vara som gjort en t-skirt för att uppmärksamma sexuellatrakasserier eller övergrepp eller vad det nu var. 
 
Har jag missat något? JO DET HAR JAG!  Näst på tur kommer den bästa julklappen någonsin  enligt katterna.
 
 
Medan jag fotade sakerna så var det två st som tjatade "är du inte klar snart??? ge oss kassen!! NU!!!".
 
Jag har haft kassen med julklapparna på toaletten några dagar eftersom jag inte velat att någon ska böka runt bland mina saker. Elakaste matten någonsin.
 
 
 
 

Kommentera här: