Katt eller spöke?

Det värsta med att min granne är död. Föurtom det uppenbara är att det numera är omöjligt att diskutera saker med katterna. 
 
Till ex. igår. Jag kom hem och någon har varit i min hårlåda och vält ut saker (diadem och liknande). Men katterna nekar och skyller på spöke.
 
Ööööh okej???
 
 
Härom dagen vaknade jag till att granen låg ner. Anklagade Peps pågrund av denna bild.
 
 
Men hon nekade och skyllde på spöket. Det finns ju heller inga vittnen som såg när bråttet begicks. Jag har sett att hon varit nära att välta granen men inte när hon faktiskt gjort det.
 
 
Ett annat exempel hände för några veckor sedan. Det stod en flaska med sköljmedel på golvet i hallen. Men en dag så hade den vält och sköljmedel hade runnit ut.
 
Först blev jag anklagad. Dels för att jag ställt den där och dels för att jag mest troligt inte skruvat på locket ordentligt. Jag erkännde att jag ställt den där men nekade till slarv med att ha skruvat den för dåligt.  Jag hade ju bärt upp tvätt med flaskan bland tvätten. Då skruvade jag noga för att inte få sköljmedel på kläderna.
 
Oavsett om det var jag som ställt flaskan i hallen så var det ändå inte jag som vält den. Sedan fick katterna vittna och de ansåg också att de var oskyldiga.
 
Kvar har vi spöket som inte har utallat sig än. Så fallet blev nerlagt men jag fick tvätta undan det.
 
 
 

Kommentera här: