Ögonbindel i vardagen

På min lista på 32 saker innan 32 så står det att jag ska ha ögonbindel på mig i två timmar. Så det testade jag igår.
 
Jag startade med musik i ögonen och insåg rätt snart att jag inte gillade det. Sedan skulle katternas matskålar fyllas på. Alla fyra! Två i sovrummet och två i vardagsrummet. Kattmats påsen var oöppnad  och jag fick inte upp den först! Man skulle dra i något. Så det var bara att hämta en sax. Helt livsfarligt.
 
Sedan var det bara att gå och hämta/lämna skålarna. På väg till kattmaten en gång så hamnade jag nästan vilse. Säcken står vid väggen och jag hade hamnat i dörröppningen. Jag kände så väl att jag hade gått för långt. Men lägenheten är MYCKET större när man inte ser något.  Medan jag kände mig fram så kunde man då och då känna en katt. De hade mig på full övervakning och kan ha tyckt att jag var dum i hela huvudet.
 
Vad är lämpligt att göra när man inte ser något? Jo testa klitorisoljan ifrån adventkalendern. Jag har en påse med saker ifrån kalendrarna och jag försökte minas vad som fanns i den. Jag visste att massage oljan ifrån igår låg i den men sedan kom jag inte på något som jag skulle kunna ta fel på. Fick fram det jag trodde var oljan men jag var tveksam. Den luktade rätt men jag var osäker så jag grävde fram en liknande tub. Lukten gjorde mig inte så mycket klokare men den kändes inte helt rätt. Den första tuben jag fick fram kändes halare än den andra. Nu i efterhand så vet jag att massageoljan var i en annan förpackning och den andra tuben jag fick upp var morot ansiktskrämen. Jag valde alltså rätt. 
 
Väl i sängen så hjälpte jag klara upp i sängen två gånger. Jag tog ner katten ifrån min mage minst två gånger. När jag sedan var klar så gick jag på toaletten och gav mitt ansikte kärlek. Ansiktsvatten, padden och ansiktskräm. Det gav riktigt skön känsla när man inte såg något. Föresten. Jag hade tagit av mig ögonbindel pågrund av att den var så varm så jag blundade manuellt. 
 
Sedan gick jag till soffan och bestämde mig för att lyssna på musik och kela med djuren medan jag väntade ut tiden. Trodde att det gått längre tid än vad det hade gjort. Göra rent kattlådan och värma te kändes inte som en bra ide.
 
 
Jag började fundera på vad jag tänkte med när jag satte två timmar. En timme är fullt tillräckligt. Värst av allt var nog att inte ha koll på hur lång tid det var kvar. 
 
Man blir sjukt mörkrädd av att inte kunna se något. Kändes inte alls säkert. Sedan började det lukta lite bränt så jag avbröt. Lukten kom ifrån trappuppgången. Jag tror det var cigarettrök eller något misslyckad matlagning.
 
Så av säkerhetssjäl så fick jag avbryta och då hade jag hållit på i 50 min. Jag har ändrat tiden på min lista till en timme för att två timmar är för mycket jag jag bestämmer reglerna!!! Så jag tycker att jag är godkänd. Tanken som räknades och det var ett spännande expriment.

Kommentera här: